#10 | Verkopen aan het MKB: in gesprek met Lisa Huiskamp

Je kan de podcast hier op mijn website luisteren, of doorklikken naar Apple Podcasts of Spotify. Enjoy!

In deze podcast interview ik mijn coachklant Lisa Huiskamp, vitaliteitsexpert voor MKB bedrijven. Ongeveer 2/3 van mijn coachklanten werken met particulieren of zzp’ers, maar 1/3 werkt voor de grotere bedrijven. Dan heb je te maken met een heel ander soort verkoopproces. Tijdens deze podcast vertelt Lisa precies hoe ze dit aanpakt, wat ze van mij heeft geleerd en wat volgens haar de allerbeste tips zijn om zelfverzekerd en met plezier verkoopgesprekken te voeren!

Dit interview is ook onderdeel van mijn spiksplinternieuwe business magazine, Verkopen met Plezier. Deze staat sinds VANDAAG online! Je kan ‘m hier downloaden:

https://vogelvrijondernemen.nl/verkopen-met-plezier-a/ 

Lisa kan je online hier vinden:

www.thebodypractice.nl

LinkedIn: Lisa Huiskamp

Instagram: @thebodypractice

Facebook
Twitter
LinkedIn