Klaar voor Groei: coachingstraject

Jij hebt inmiddels een redelijke tot goedlopende business opgebouwd. Ondernemen is niet nieuw voor jou: je hebt klanten, je draait omzet. Maar je bent nog niet waar je wilt zijn.

Je bent ervan overtuigd dat er meer inzit, maar weet niet goed hoe je dit ook daadwerkelijk voor elkaar krijgt. Wat heeft jouw onderneming nú nodig? Welke stappen moet je zetten om snel tot grotere, betere en leukere resultaten te komen?

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Dit is precies waar ik je in mijn Klaar Voor Groei-traject bij help.

Dit is precies waar ik je in mijn Klaar Voor Groei-traject bij help.

Na onze samenwerking heb jij:

En ook persoonlijk zal je tijdens dit traject enorm groeien. Je weet nóg beter wat je wilt en voelt je veel zelfverzekerder, wat je bedrijf een extra boost geeft.

Als dit is wat jij wilt, is mijn Klaar voor Groei-traject voor jou.

Dit is wat we gaan doen:

Klaar Voor Groei is een individueel jaartraject waarin we samen aan de slag gaan. Niet eindeloos plannen bedenken, geen one size fits all, maar direct aan de slag met een persoonlijk actieplan!

3 uur, op locatie

Kick-off sessie

We beginnen met een live coachingsessie, waarin we direct de basis van jouw business versterken. Denk aan je aanbod, je doelgroep, je prijsbepaling, je strategie. Daar koppelen we een duidelijk actieplan aan om je bedrijf in een stroomversnelling te krijgen. Zo kun je meteen aan de slag, de boel omgooien en verbeteren. Inderdaad: actie, actie, ACTIE!

30 minuten, online

14 coachingsessies

Nu hoor ik je denken: “…en daarna? Hoe blijf ik in die actiemodus?” Na de kick-off spreken we elkaar regelmatig via zoom, zelf in te plannen. Waar je ook tegenaan loopt, we pakken het samen aan: je zichtbaarheidsstrategie, het voeren van verkoopgesprekken, je mindset en onzekerheden, het ontwikkelen of verbeteren van je marketingplan. Zo weet je op elk moment welke stappen je moet zetten en waar je op moet focussen.

De hele dag, op locatie

Vier groepsdagen

Hoe fijn is het om te kunnen sparren met andere ondernemers die dezelfde ambities en dromen najagen? Tijdens de livedagen kan je inhoudelijke masterclasses en intervisie sessies met de andere deelnemers verwachten. Zo tillen we je business continu naar een hoger niveau.

Samen bespreken of dit voor jou de juiste stap is?

Bekijk de video voor meer informatie

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Praktisch

Enthousiast?
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen