Klaar voor Groei: coachingstraject

Jij hebt inmiddels een redelijke tot goedlopende business opgebouwd. Ondernemen is niet nieuw voor jou: je hebt klanten, je draait omzet. Maar je bent nog niet waar je wilt zijn.

Je bent ervan overtuigd dat er meer inzit, maar weet niet goed hoe je dit ook daadwerkelijk voor elkaar krijgt. Wat heeft jouw onderneming nú nodig? Welke stappen moet je zetten om snel tot grotere, betere en leukere resultaten te komen?

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Dit is precies waar ik je in mijn Klaar Voor Groei-traject bij help.

Dit is precies waar ik je in mijn Klaar Voor Groei-traject bij help.

Na onze samenwerking heb jij:

En ook persoonlijk zal je tijdens dit traject enorm groeien. Je weet nóg beter wat je wilt en voelt je veel zelfverzekerder, wat je bedrijf een extra boost geeft.

Als dit is wat jij wilt, is mijn Klaar voor Groei-traject voor jou.

Dit is wat we gaan doen:

Klaar Voor Groei is een individueel coachingstraject van 7 à 8 maanden waarin we samen aan de slag gaan. Niet eindeloos plannen bedenken, geen one size fits all, maar direct aan de slag met een persoonlijk actieplan!

3 uur, op locatie

Kick-off sessie

We beginnen met een live coachingsessie, waarin we direct de basis van jouw business versterken. Denk aan je aanbod, je doelgroep, je prijsbepaling, je strategie. Daar koppelen we een duidelijk actieplan aan om je bedrijf in een stroomversnelling te krijgen. Zo kun je meteen aan de slag, de boel omgooien en verbeteren. Inderdaad: actie, actie, ACTIE!

30 minuten, online

11 coachingsessies

Nu hoor ik je denken: “…en daarna? Hoe blijf ik in die actiemodus?” Na de kick-off heb je elke twee weken een individuele coachcall. Waar je ook tegenaan loopt, we pakken het samen aan: je zichtbaarheidsstrategie, het voeren van verkoopgesprekken, je mindset en onzekerheden, het ontwikkelen of verbeteren van je marketingplan. Zo weet je op elk moment welke stappen je moet zetten en waar je op moet focussen.

De hele dag, op locatie

Drie groepsdagen

Hoe fijn is het om te kunnen sparren met andere ondernemers die dezelfde ambities en dromen najagen? Tijdens de livedagen kan je inhoudelijke masterclasses en intervisie sessies met de andere deelnemers verwachten. Zo tillen we je business continu naar een hoger niveau.

Is mijn traject nog een stapje te ver? Vraag eerst een gratis strategiesessie aan

Bekijk de video voor meer informatie

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Praktisch

Enthousiast?
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Marketing expert
Berthine de Ruiter

Het Klaar voor Groei traject bij Karlijn heeft me veel gebracht. Ik ben van freelancer met 1 klant naar ondernemer met twee handen vol klanten gegaan. Aan het begin werkte ik alleen op basis van uurtje-factuurtje. Dit zijn we vanaf de kick-off direct in pakketten gaan gieten. Hierdoor werd mijn dienst direct overzichtelijker. Voor mezelf én voor geïnteresseerden. 

 

Ik heb vooral veel geleerd over verkopen. Hoe je aan gesprekken komt, hoe je zorgt dat je met de juiste informatie een gesprek ingaat, de mindset tijdens zo’n gesprek. Er komt nogal wat bij om de hoek kijken!

 

Ook is Karlijn queen van het ombuigen. Hoe kun je jouw onzekerheden juist inzetten als kracht? Of ze juist benutten als iets dat je menselijk en eigen maakt? Dit heeft me enorm geholpen.

 

Ik zou dit traject aanraden wanneer je al wel omzet draait, maar merkt dat je jezelf nog tegenhoudt. Of de stappen mist om je business strategischer neer te zetten. Door die inzichten durf je veel meer in beweging te komen en werk je ook aan de zaken die ertoe doen. Dit is precies wat je uiteindelijk die groei oplevert.

Business coach
Kim van Haren

Voordat ik begon met Karlijn was ik eigenlijk helemaal niet opzoek naar een business coach. Ik was pas een halfjaar bezig en dacht dat dit pas voor een later moment wat zou zijn. Karlijn kwam voorbij op mijn Instagram feed en iets in haar sprak mij enorm aan. Na een telefoongesprek voelde ik het echt kriebelen, ik voelde dat er meer in mij en mijn bedrijf zat.

 

Tijdens het coach traject heb ik het heel fijn gevonden dat ik altijd contact kon opnemen. Als ik even in dubio zat, of een duwtje in de goede richting kon ik bij Karlijn terecht. Maar ook bij grotere projecten, zoals het switchen van mijn doelgroep heb ik precies de juiste tools gekregen die me verder hielpen.

 

In dit traject heb ik vooral veel geleerd over sales gesprekken en zakendoen. Ik was hier nog best onervaren in en met de juiste tips en tricks ben ik in een halfjaar ontzettend gegroeid. De zekerheid die ik heb gekregen na dit traject is echt ontzettend fijn. 

 

Karlijn heeft een ontzettend warme uitstraling en kan tegelijkertijd die stok achter de deur zijn. Dit was precies wat ik nodig had op sommige momenten, en dat terwijl ik eerst dacht het wel alleen te kunnen. Het traject “klopt” voor mijn gevoel ook volledig, inclusief live-dagen en tweewekelijkse calls.

Coach voor creatievelingen
Isis Sturtewagen

Toen ik begon met Klaar voor Groei bij Karlijn stond ik helemaal aan het begin van mijn tweede bedrijf. Ik had op dat moment een groepscoaching traject in aanbouw en verder niets. Geen duidelijk omlijnde doelgroep, geen uitgewerkt aanbod, geen website, heel weinig zelfvertrouwen op dit nieuwe domein maar wel veel grote dromen.

 

Karlijn is heel down-to-earth en to-the-point maar vooral ook heel menselijk, enthousiast en ondersteunend. Ze kijkt echt met je mee naar wat bij jou past. Na zes maanden met Karlijn noem ik mezelf zonder enige twijfel coach en voelt mijn bedrijf steeds meer als een plek waar ik echt thuiskom. Ik voel zo ontzettend veel meer rust en vertrouwen dan 

toen wij samen begonnen werken in maart!

 

Het ondernemen voelt veel meer als een playground met eindeloze mogelijkheden waar ik zelf in mag zoeken waar ik meer mee wil en wat naar mijn fuck-it-bucket mag. Nu een 

half jaar later is er een 1:1 traject waar ik super blij van wordt (en mijn klanten ook), draaide ik mijn hoogste omzet, en zie ik alleen maar mogelijkheden voor nog veel meer leuke stappen in mijn bedrijf!

Vitaliteit expert
Lisa Huiskamp

Voordat ik met Karlijn begon was ik heel erg zoekende met mijn business. Ik was 3,5 jaar onderweg en richtte me zowel op particulieren als bedrijven. Hierdoor ontbrak focus en kon ik de potentie tot groei niet optimaal benutten. Ik start inmiddels mijn derde (!) coachingstraject met Karlijn, dus dat zegt wel genoeg! Karlijn is een topper.

 

Ik heb het afgelopen jaar een onwijze groei en professionalisering doorgemaakt met mijn bedrijf. Mede dankzij Karlijn. Ze houdt me scherp, op de juiste manier. Eyes on the prize. Ik verbaas me telkens weer hoe ze voor elke situatie praktische tips weet te geven waardoor je direct in de actiestand komt en stappen kan maken.

 

Door Karlijn stap ik uit mijn comfortzone, heb ik concrete plannen voor mijn bedrijf en kan ik echt groeien op een manier die bij mij past. Ik gun iedereen een businesscoach zoals Karlijn.