Van Dromen naar Rondkomen: coachingstraject

Je website staat, je bent actief op social media, zo nu en dan klopt er iemand aan voor een kennismakingsgesprek – maar het resultaat van je business valt tot nu toe eerlijk gezegd vies tegen. Je omzet stijgt nog niet boven de 2000 euro uit, sterker nog: het is al een droom om dát steady voor elkaar te krijgen.

Je twijfelt er niet aan dat jij hebt wat nodig is om je bedrijf lekker van de grond te krijgen, maar het lúkt nog niet. Wat jij op dit moment het allerliefste wilt, is ontdekken hoe je kan ondernemen op een manier die voor jou werkt en resultaat oplevert.

Mooi, want dat is wat we in het traject Van Dromen naar Rondkomen doen.

Mooi, want dat is wat we samen gaan doen.

Na onze samenwerking heb jij:

En ook persoonlijk zal je tijdens dit traject enorm groeien. Je weet nóg beter wat je wilt en voelt je veel zelfverzekerder, wat je bedrijf een extra boost geeft.

Als dit is wat jij wilt, is Van Dromen naar Rondkomen voor jou.

Dit is wat we gaan doen:

Van Dromen naar Rondkomen is een individueel traject van 4 maanden waarin we direct aan de slag gaan. We starten met een kick-off, en daarin bepalen we direct concrete stappen om aan nieuwe klanten te komen. Zo ziet het traject eruit:

2 uur, in Den Haag

Kick-off sessie

We beginnen met een live coachingsessie, waarin we je plannen van a tot z onder de loep nemen. Waarom werkt het nog niet? Wat moet er anders in óf je doelgroep, óf je aanbod, óf je strategie, óf een combinatie ervan? En het belangrijkste: wat zijn concrete stappen om binnen een paar weken aan leuke klanten te komen?

30 minuten, online

6 coachingsessies

Na de kick-off sta je er niet alleen voor: we spreken elkaar elke 2 à 3 weken in een coachcall zodat jij op elk moment precies weet wat je moet doen om je bedrijf op de rit te krijgen én te houden. De invulling van de calls verschilt per keer en per persoon: we bespreken wat voor jóú het meest relevant is om je doelen te bereiken.

3 uur, in Den Haag

Een groepslunch

Hoe fijn is het om te sparren met andere ondernemers die dezelfde ambities en dromen najagen? Tijdens de groepslunch gaan we niet alleen lekker eten, maar vooral ook veel sparren, ervaringen uitwisselen en brainstormen over de uitdagingen waar iedereen op dat moment tegenaan loopt. Je gaat gegarandeerd propvol inspiratie en nieuwe plannen naar huis!

Dagelijks contact

Whatsapp

Tussen de coachsessies door sta je natuurlijk niet stil. Je loopt waarschijnlijk dagelijks tegen vragen aan, en dat kan je via whatsapp allemaal bij me kwijt!

Zelfstudie

Online omgeving

Ook heb ik allerlei modules over ondernemen voor je klaarstaan. Van doelgroep bepalen en aanbod ontwikkelen tot content creatie en verkoopgesprekken: I've got you!

Inzicht & overzicht

Business Dashboard

Daarnaast krijg je toegang tot een persoonlijk dashboard waarin we al je doelen, resultaten en evaluaties bijhouden om op basis daarvan strategische plannen te maken.

Praktisch

Enthousiast?
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen