fbpx

Verkopen met plezier, hét business magazine voor ondernemers die zelfverzekerd en relaxed in gesprek willen met de leukste potentiële klanten

Geef je op voor mijn wekelijkse mailing met business tips en je krijg het magazine binnen 5 minuten als cadeautje gratis in je mailbox!

Jij bent geen ondernemer geworden omdat verkopen je zo leuk leek.

Ondernemen vind je leuk: ontdekken hoe je social media kan inzetten, de meest geweldige dienst ontwikkelen om klanten te helpen, de vrijheid om het helemaal op jouw manier te mogen doen. Maar verkopen… het liefst zou je willen dat de klanten gewoon op jou afkomen zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

Helaas pindakaas: zo werkt het niet.

Het magazine Verkopen met plezier is voor elke ondernemer die nog veel meer klanten wilt helpen, maar voor wie verkoopgesprekken nog ‘een dingetje’ zijn. Ik geef je concrete handvatten én een flinke berg inspiratie om binnen no time zelfverzekerd en relaxed de allerleukste klanten binnen te halen.

Mijn naam is Karlijn Kwint

…en ik ben oprichter van Vogelvrij Ondernemen. Ik help je te groeien als ondernemer, door buiten de gestelde kaders te denken en zelf te bepalen hoe je je leven en je onderneming inricht. Ik word het gelukkigst van de momenten waarop er een lampje boven mijn hoofd begint te branden. Wanneer ik keuzes maak die niet 100 procent, maar 1000 procent goed voelen. Dat gun ik jou ook. Van die echte doorbraakmomentjes, waarop je denkt: “Holy shit, dit moet ik echt dóén!”

Ik laat je zien hoe verkoopgesprekken óók kunnen. Zonder gladde salespraatjes, zonder anderen te manipuleren of overhalen. Gewoon door jezelf te zijn en mooie gesprekken te voeren.

In dit magazine ontdek je onder andere:

  • Hoe je mensen vóór het gesprek al enthousiast maakt
  • Hoe je tijdens het gesprek je zenuwen de baas blijft
  • Wat de 3 meest voorkomende bezwaren zijn en hoe je daarop kan reageren

Maar ook: hoe zet je je onzekerheid aan de kant en ga je zelfverzekerd en relaxed zo’n gesprek in? En, mocht dat je doelgroep zijn: wat zijn de beste tips als je verkoopt aan MKB bedrijven?

Dit is wat anderen over mij zeggen

ANNELIEN HOSPES, annelienhospes.nl
In minder dan een jaar is er zo veel veranderd! Van een basisklus en een coachingspraktijk ernaast naar volledig mijn eigen praktijk runnen. Als coach had ik al jaren ervaring opgebouwd, maar ondernemen, daar had ik hulp bij nodig. En die vond ik gelukkig bij jou want ik had al jaren de wens om alleen in m’n praktijk te werken, zonder extra klussen ernaast.Buiten dat je begeleiding motiverend werkte, kreeg ik die praktische tools en zakelijke mindset waar ik naar op zoek was om te ondernemen. En wat ik een mooie vond hierbij, is dat we werk-prive balans nooit vergaten. Met mijn ambitieuze neigingen nogal fijn om je eerlijke spiegel te krijgen en af en toe afgeremd te worden. Maar in andere momenten net dat ene zetje te krijgen!

Concreet heb je me begeleid naar een super succesvolle coachingspraktijk met een constante en groeiende stroom aan nieuwe clienten. Ik weet nu wat ik te doen heb naast het coachen om mijn onderneming draaiende te houden, heb daar ook de ruimte voor in mijn weken en ben enorm aan het genieten van de vrijheid die ik nu beleef!

LINDE NIEMAN, ruststokers.nl
Toen ik met Karlijn aan de slag ging stond ik op een keerpunt in mijn bedrijf. Het liep niet lekker, ik kwam er zelf niet goed uit en ik wist: ik kan dit niet langer alleen proberen te fixen.

Ik vond de investering spannend, zeker omdat ik weinig omzet maakte in die periode. Uiteindelijk heb ik de investering keer vijf terugverdiend in de eerste drie maanden.

Karlijn is een coach die op de juiste manier direct kan zijn. Ik heb haar adviezen en vragen als inzichtelijk ervaren en we hebben samen de richting bepaald waar ik naartoe wilde gaan. Daarnaast was ze ook een enorme support wanneer ik successen behaalde.

Als je zoekend bent in je bedrijf, niet bang bent voor een liefdevolle schop onder de kont & steengoede adviezen op het gebied van marketing en sales, dan moet je bij Karlijn zijn!

Wil jij direct gratis het business magazine Verkopen met Plezier in je mailbox ontvangen? 

Geef je op voor mijn wekelijkse mailing met businesstips en je krijgt ‘m binnen 5 minuten als cadeautje gratis in je mailbox!