De Girl Next Door Business Boost - gratis audioreeks

Voel jij je vaak maar een beetje gewoontjes, doorsnee of zelfs saai? Dan is deze business boost voor jou bedoelt. Want juist als jij ‘gewoon maar normaal’ bent zit daar een enórme potentie in verborgen om je bedrijf nog veel succesvoller te maken. Ik vertel je in 3 podcasts van ±10 minuten hoe!

Het lijkt soms bijna alsof alles over de top moet zijn om een succes van je bedrijf te maken – denk aan waanzinnige glitter outfits en schreeuwerige, confronterende uitspraken op social media. Dingen waarvan jij denkt: maar zo bén ik niet, dat past mij niet.

In deze audioreeks vertel ik je waarom het helemaal niet erg is als je een girl next door-type bent, en waarom dit juíst een magische aantrekkingskracht heeft. Dat niet alleen: je zal ontdekken hoe je op een héle simpele manier onderscheidende business ideeën bedenkt, juist vanuit de alledaagse inspiratie die er op dit moment voor zorgt dat je het gevoel hebt ‘dat je niks te vertellen hebt’.

Succesvol zijn als 'girl next door' is helemaal niet zo ingewikkeld

Kijk naar beroemdheden: daar zitten talloze girl next door-achtige types tussen. Het enige dat nodig is om het vóór in plaats van tegen je te laten werken, is:

Dat je het zélf ook als iets positiefs herkent en weet te waarderen, én praktisch weet hoe je die kant van jezelf inzet als een kracht in plaats van een twijfelpunt. 

En daar help ik je in deze audioreeks heel graag bij. Laat hier je gegevens achter de je ontvangt de eerste aflevering direct per mail:

Dit hoor je in de audioreeks:

  • Aflevering 1: Ontdek wat de magische aantrekkingskracht is van ‘de girl next door’
  • Aflevering 2: Bedenk unieke content en product ideeën dankzij alledaagse inspiratie
  • Aflevering 3: De 5 elementen van de Girl Next Door Marketing Methode

Meteen beginnen met luisteren? Download hier de audioreeks!