Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Ik ga verder dan alleen je business

Ik wil weten wat jij uit het leven wilt halen en wie jij wilt worden.

Waar werken we naartoe? Hoe wil jij je ontwikkelen? Wat vind je spannend maar zou je stiekem dolgraag willen? 

Als coach voor professionele groei op het gebied van ondernemen, zingeving en zelfontwikkeling help ik je om te leven en werken vanuit je hart.  

We gaan geen ondernemers-trucjes uitvoeren en domweg ‘doen wat nodig is’ om 10k omzet per maand te draaien, we gaan je bedrijf ontwikkelen op de manier die het beste bij jou past. Juist dan gaat het ondernemen je makkelijker af dan ooit.

Ik heb Humanistiek gestudeerd. Met deze achtergrond in psychologie, filosofie en strategie weet ik precies hoe je als ondernemer resultaat haalt door te focussen op authenticiteit, betekenisgeving en slim ondernemen.

Keihard groeien met je bedrijf – op jouw manier

Wil jij zelfverzekerd en relaxed in gesprek met de leukste potentiële klanten? Laat mij je helpen om nog veel beter te worden in verkoopgesprekken.

Ik geef je concrete handvatten én een flinke berg inspiratie om binnen no time de allerleukste klanten binnen te halen. Meld je hier direct aan voor regelmatige groeitips voor jouw business en ontvang gratis mijn e-magazine Verkopen met Plezier:

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Ik ben Karlijn Kwint

Tijdens mijn loondienst carrière, waarin ik bij een bank en in het onderwijs heb gewerkt, zat ik continu vast aan functieomschrijvingen en regeltjes die me enorm beperkten.

Ik merkte dat ik op mijn best was als ik de ruimte kreeg om zelf te bedenken hoe ik een project wilde aanpakken. Pas dan komt het uit mijn tenen en behaal ik mijn grootste successen.

Gelukkig had ik een aantal vrienden om me heen met een eigen bedrijf en ontdekte ik al snel: dat wil ik ook! Zodra ik had bedacht wat ik als ondernemer wilde doen, schreef ik me in bij de KvK en was ik vastbesloten dat het een succes moest worden.

Ik twijfelde nooit of ik wel de juiste keuze had gemaakt en kon binnen een half jaar al rondkomen van mijn bedrijf. Toch zat ik soms met mijn handen in het haar. Kan ik dit wel volhouden? Kan ik dit volgend jaar weer waarmaken? En: mijn dromen zijn nog veel groter dan dit, ik wil meer dan ‘ervan kunnen rondkomen.’ Het was een mooie eerste mijlpaal, maar hoe groei je vanaf daardoor?

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Wil jij weten hoe ik je daarbij kan helpen?

Want het is eigenlijk heel simpel.

 Je komt er met een goede dosis zelfkennis, bereidheid om buiten je comfortzone te gaan en door flink aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Maar ook: dankzij praktische handvatten om in snel tempo aan de slag te gaan en een flinke schop onder je kont op de momenten dat je het allemaal een beetje te spannend vindt. Zo boek je in no time de resultaten die je omverblazen.