Ik ga verder dan alleen je business

Ik wil weten wat jij uit het leven wilt halen en wie jij wilt worden.

Waar werken we naartoe? Hoe wil jij je ontwikkelen? Wat vind je spannend maar zou je stiekem dolgraag willen? 

Als coach voor professionele groei op het gebied van ondernemen, zingeving en zelfontwikkeling help ik je om te leven en werken vanuit je hart.  

We gaan geen ondernemers-trucjes uitvoeren en domweg ‘doen wat nodig is’ om 10k omzet per maand te draaien, we gaan je bedrijf ontwikkelen op de manier die het beste bij jou past. Juist dan gaat het ondernemen je makkelijker af dan ooit.

Dit heb ik niet ‘zomaar bedacht’: ik heb Humanistiek gestudeerd. En met deze achtergrond in psychologie, filosofie en strategie weet ik precies hoe je als ondernemer resultaat haalt door te focussen op authenticiteit, betekenisgeving en slim ondernemen.

Keihard groeien met je bedrijf – op jouw manier

Heb jij je basis staan, komt er maandelijks steady omzet binnen en ben je nu klaar om die omzet te verdubbelen?

In mijn audioreeks van 5x 10 minuten neem ik je mee door de belangrijkste onderwerpen om aan te werken zodat je resultaten verdubbelen. De audioreeks ontvang je straks direct in je mailbox. Daarna ontvang je wekelijks mijn beste business tips, inzichten en inspiratie om je business nog verder te laten groeien! Hier kan je je natuurlijk altijd voor uitschrijven.
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Ik ben Karlijn Kwint

Tijdens mijn loondienst carrière, waarin ik bij een bank en in het onderwijs heb gewerkt, zat ik continu vast aan functieomschrijvingen en regeltjes die me enorm beperkten.

Ik merkte dat ik op mijn best was als ik de ruimte kreeg om zelf te bedenken hoe ik een project wilde aanpakken. Pas dan komt het uit mijn tenen en behaal ik mijn grootste successen.

Gelukkig had ik een aantal vrienden om me heen met een eigen bedrijf en ontdekte ik al snel: dat wil ik ook! Zodra ik had bedacht wat ik als ondernemer wilde doen, schreef ik me in bij de KvK en was ik vastbesloten dat het een succes moest worden.

Ik twijfelde nooit of ik wel de juiste keuze had gemaakt en kon binnen een half jaar al rondkomen van mijn bedrijf. Toch zat ik soms met mijn handen in het haar. Kan ik dit wel volhouden? Kan ik dit volgend jaar weer waarmaken? En: mijn dromen zijn nog veel groter dan dit, ik wil meer dan ‘ervan kunnen rondkomen.’ Het was een mooie eerste mijlpaal, maar hoe groei je vanaf daardoor?

Bij mij is het gelukkig al lang en breed goedgekomen, haha.

Wil jij weten hoe ik jou daar ook bij kan helpen?

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Want het is eigenlijk heel simpel.

 Je komt er met een goede dosis zelfkennis, bereidheid om buiten je comfortzone te gaan en door flink aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Maar ook: dankzij praktische handvatten om in snel tempo aan de slag te gaan en een flinke schop onder je kont op de momenten dat je het allemaal een beetje te spannend vindt. En dat is waar je mij voor kan inschakelen, als je wilt. Behoefte aan een voorproefje?