Coaching van Karlijn

Je kan op twee manieren met mij werken: mijn jaarprogramma Klaar voor Groei, of in 4 maanden van Dromen naar Rondkomen.

In beide programma’s krijg je dezelfde Karlijn: ik hou van intensieve, persoonlijke samenwerkingen waarin we elkaar veel spreken. We starten met een uitgebreide kick-off bij mij in Den Haag en spreken elkaar daarna meerdere keren per week via de app en eens in de 2 à 3 weken in een coachcall.

Het verschil tussen de programma’s zit ‘m in jou: waar jij nu staat en waar jij naartoe wilt.

Draai je nog geen 2000 euro omzet p/m en droom je ervan om eindelijk zorgeloos rond te komen van je bedrijf? Dan is van Dromen naar Rondkomen voor jou.

Kan je al prima rondkomen van je bedrijf, maar heb je nog grotere dromen en plannen? Dan ben je Klaar voor Groei!

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

businesscoaching

Klaar voor groei

In het Klaar voor Groei traject gaan we een jaar lang samen aan de slag. We bepalen grotere doelen dan je tot nu toe hebt durven te dromen en ontwikkelen een marketing- en verkoopstrategie die uitdagend en spannend is, maar vooral heel erg leuk en passend bij jou en je doelgroep. In dit traject komen je bedrijf en jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling in een stroomversnelling!

kennismaking

Gratis coachsessie

Overweeg jij mij als businesscoach? Dan starten we altijd met een gratis strategiesessie. Jij laat mij vooraf weten waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij zoekt, ik doe mijn huiswerk en stop de sessie vol met concrete tips en nieuwe inzichten. Blijken we een gouden match? Dan gaan we samen verder!

Spreek ik je snel?

businesscoaching

Van Dromen naar Rondkomen

Je bent vol enthousiasme begonnen met ondernemen, maar het resultaat valt tot nu toe eerlijk gezegd vies tegen. Je omzet stijgt nog niet boven de 2000 euro uit, sterker nog: het is al een droom om dát steady voor elkaar te krijgen. Kan je niet wachten om te ontdekken hoe je kan ondernemen op een manier die voor jou werkt en resultaat oplevert?