Startversneller

Jij hebt grote dromen en plannen voor je bedrijf. Het enige waar je nog tegenaan loopt, is de vraag: hoe pak ik het slim aan?

Je bent dolenthousiast, vol energie en vastberaden om er een enorm succes van te maken. Tegelijkertijd is ondernemen nieuw voor je, en dat maakt je soms onzeker. Je weet niet goed welke stappen je moet zetten, waardoor het allemaal niet opschiet – terwijl je juist niets liever wilt dan dat je business zo snel mogelijk gaat lopen. Jij wilt actie en resultaat. Liever vandaag dan morgen.

Als je echt snel resultaat wilt, dan moet je het niet alleen doen. Ondernemen is een vak apart. Geef jezelf de kans om dit vak te leren.

Gaan wij 12 weken samen aan de slag?

Veel programma’s voor startende ondernemers hangen aan elkaar van online modules en zelfstudie. Ik geloof er niet in dat alleen dat voldoende is: juist als je net begint is het zó fijn om te sparren met iemand die er meer van weet dan jij. Daarom heb ik in dit traject gekozen voor een combinatie: 

📚 Een online kennisbank met 12 modules

Ik leer je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle start van je bedrijf. Alle info is uitgewerkt in zowel video als tekst en te volgen in een overzichtelijke online omgeving. Benieuwd waar de modules over gaan? Scrol naar onder!

✍️ 12 wekelijkse opdrachten & persoonlijke feedback 

Kennis en theorie is leuk, maar de implementatie is het belangrijkste. Hoe pas je het toe in JOUW bedrijf? Je krijgt wekelijks een opdracht om dit uit te werken en krijgt persoonlijke feedback om je plannen te verbeteren.

🙋‍♀️ 6 groeps-Q&A’s met Karlijn van 60 minuten

Tijdens het Startversneller traject ga je zó veel nieuwe, spannende dingen doen: waarschijnlijk loop je elke week wel tegen nieuwe vragen, obstakels en twijfels aan. Tijdens de Q&A kan je al je vragen bij me kwijt, zodat je geen seconde stilstaat.

👩‍💻 4 individuele coachcalls van 30 minuten

In de Q&A’s kan je al je vragen kwijt en in de feedback kijken we mee naar jouw persoonlijke situatie, maar soms wil je gewoon even 1 op 1 met een expert sparren over je plannen. Daarom kan je 4 coachcalls inplannen bij de Startversneller experts!

Dit is wat we gaan doen:

Deel 1: Het fundament

Deel 2: Jouw marketingplan

Deel 3: Verkopen & strategie

BONUS masterclass: Direct resultaat!

Zoals je ziet: ik begeleid je netjes door alle stappen die ervoor zorgen dat je een stevige business neerzet. Maar ondertussen willen we niet stilzitten. Dit programma heet niet voor niets ‘Startversneller’. De klanten mogen wat mij betreft al in de eerste maand binnenkomen 😉 

In deze bonus masterclass geef ik je tips, trucs en concrete stappen om vanaf dag 1 potentiële klanten te spreken en de boel aan het rollen te krijgen. De sleutel naar direct resultaat, zit ‘m in het antwoord op deze vragen:

Tijdens het traject werken we dit alles tot in de puntjes uit, maar daar hoef je niet op te wachten om te kunnen starten. Let’s go!

Met wie werk je?

Yours truly: met mij! Ik ben Karlijn Kwint, 5+ jaar businesscoach en elk jaar help ik tientallen ondernemers om hun bedrijf te starten of te laten groeien.

Je ziet mij in alle 12 modules van de online kennisbank, krijgt in deel 3 (verkopen & strategie) 4x mijn persoonlijke feedback op de wekelijkse opdrachten én ziet mij om de week in de Q&A waarin ik jou help om je business te laten groeien.

Maar ook: met social media expert Stephanie Arens! Ze weet alles van Instagram, werkt als freelance marketeer en draait zowel 1 op 1 trajecten als groepsprogramma’s. 

Geen idee hoe je de juiste mensen bereikt via social media, en wat je überhaupt moet delen? Na het volgen van deel 2 (jouw marketingplan), 2 coachcalls en 4x feedback van Steph weet je precies wat je te doen staat!

En om het team compleet te maken: Kim Rietveld, ook wel bekend als de blije businesscoach die als geen ander weet hoe je een business van de grond af aan opbouwt.

Kim helpt je in deel 1 (het fundament) al je angsten en onzekerheden op te lossen en na 2 coachcalls en 4 feedbackrondes met haar kan jij zelfverzekerd klanten binnenhalen voor een uniek en sterk aanbod met een mooie prijs.

Wat kost het?

Je hebt geluk: op dit moment werk ik nog met een start prijs. Ik heb het traject twee jaar op de plank laten liggen, begin 2023 weer afgestoft en een flinke upgrade gegeven. Om dat te vieren is de investering niet de €2000 die het was, maar is er nog een flinke korting:

€1500,- excl btw

of 4x €400 excl btw

Wat je daarvoor krijgt: 12 maanden lang toegang tot de complete online kennisbank, 12 weken lang feedback op álle business plannen waar we aan gaan werken, 4 individuele coachcalls EN 6 groeps Q&A’s met mij. Ik ben natuurlijk hartstikke bevooroordeeld, maar echt: ik had gewild dat dit aanbod er was toen ik startte met ondernemen. Zéker voor deze prijs. 

En nu is het aan jou.

Gaan we ervoor?

In principe start je aanstaande maandag. Je kan er ook voor kiezen om 1, 2, 3 of 4 weken later te starten, maar wel nu voor de huidige prijs in te stappen. Regel het hier:

Klinkt het goed, maar wil je toch nog even bellen om te kijken of dit voor jou op dit moment de juiste stap is? Dat kan!