#4 | Hoe je gunfactor in marketing en content zorgt voor meer klanten

Je kan de podcast hier op mijn website luisteren, of doorklikken naar Apple Podcasts of Spotify. Enjoy!

Al sinds het prille begin van mijn bedrijf is het inzetten van mijn gunfactor dé manier geweest om de leukste klanten aan de haak te slaan. Noem het echtheid, authenticiteit, wat jij wilt: door te laten zien wie ik ben, hoe ik ben, door mijn ‘energie’ en vibe voelbaar te maken en mijn visie op het ondernemen en het leven te delen is mijn bedrijf binnen no-time knetterhard gegroeid. In deze aflevering leg ik je uit hoe ik dit doe, waarom het zo goed werkt en hoe jij dit ook voor je kan laten werken!

Een aantal linkjes waar ik in deze aflevering naar verwijs:

Instagram
Groeigids (vakblad, magazine)
Mailtjes met groeitips
Maak kans op een gratis strategiesessie

Facebook
Twitter
LinkedIn