fbpx

Sneller groeien, dé gratis groeigids voor coaches & adviseurs die veel meer willen dan ‘ervan kunnen rondkomen’

Laat hier je gegevens achter en je hebt ‘m binnen 5 minuten gratis in je mailbox!

Jij bent geen ondernemer geworden om het bij een ‘wel prima’ omzet te houden. Je hebt veel grotere ambities.

Je bedrijf loopt, je kan ervan rondkomen, maar je wilt méér. Meer omzet, meer en leukere klanten, meer voldoening, meer genieten!

Deze groeigids is voor elke coach, adviseur, trainer, ondernemer die haar eigen kennis en begeleiding verkoopt en denkt:

  • Ik wéét dat er veel meer in me zit
  • Ik ben klaar met de omzet die ik nu draai – het moet echt meer worden
  • Ik wil bij de TOP horen

Je hoeft niet jaren te wachten op het succes waar je van droomt: je kan nú de stappen zetten om het al veel sneller te bereiken.

In deze groeigids geef ik je concrete handvatten én een flinke berg inspiratie om dit op korte termijn voor elkaar te krijgen.

Mijn naam is Karlijn Kwint

…en ik ben oprichter van Vogelvrij Ondernemen. Ik help je te groeien als ondernemer, door buiten de gestelde kaders te denken en zelf te bepalen hoe je je leven en je onderneming inricht. Ik word het gelukkigst van de momenten waarop er een lampje boven mijn hoofd begint te branden. Wanneer ik keuzes maak die niet 100 procent, maar 1000 procent goed voelen. Dat gun ik jou ook. Van die echte doorbraakmomentjes, waarop je denkt: “Holy shit, dit moet ik echt dóén!”

Ik laat je zien hoe het op jouw manier kan en hoe je direct in actie komt, zodat je snel de omzet behaalt waar je van droomt – op een manier die bij jou past.

In deze groeigids kan je de volgende thema’s verwachten:

  • Van kennismaking tot klant: zo versnel je het proces
  • Pak je podium: laat van je horen en claim je expert-rol
  • How to: zo maak je content met impact
  • Ondernemen & zingeving: haal voldoening uit je business
  • Powerful pitchen: zodat ze je onthouden én je er klanten/leads uithaalt
  • Opinie: ik heb niks tegen online programma’s, maar…
  • Borrelen en evalueren: maak een feestje van je ondernemersreis

Dit is wat anderen over mij zeggen

ANNELIEN HOSPES, annelienhospes.nl
In minder dan een jaar is er zo veel veranderd! Van een basisklus en een coachingspraktijk ernaast naar volledig mijn eigen praktijk runnen. Als coach had ik al jaren ervaring opgebouwd, maar ondernemen, daar had ik hulp bij nodig. En die vond ik gelukkig bij jou want ik had al jaren de wens om alleen in m’n praktijk te werken, zonder extra klussen ernaast.Buiten dat je begeleiding motiverend werkte, kreeg ik die praktische tools en zakelijke mindset waar ik naar op zoek was om te ondernemen. En wat ik een mooie vond hierbij, is dat we werk-prive balans nooit vergaten. Met mijn ambitieuze neigingen nogal fijn om je eerlijke spiegel te krijgen en af en toe afgeremd te worden. Maar in andere momenten net dat ene zetje te krijgen!

Concreet heb je me begeleid naar een super succesvolle coachingspraktijk met een constante en groeiende stroom aan nieuwe clienten. Ik weet nu wat ik te doen heb naast het coachen om mijn onderneming draaiende te houden, heb daar ook de ruimte voor in mijn weken en ben enorm aan het genieten van de vrijheid die ik nu beleef!

LINDE NIEMAN, ruststokers.nl
Toen ik met Karlijn aan de slag ging stond ik op een keerpunt in mijn bedrijf. Het liep niet lekker, ik kwam er zelf niet goed uit en ik wist: ik kan dit niet langer alleen proberen te fixen.

Ik vond de investering spannend, zeker omdat ik weinig omzet maakte in die periode. Uiteindelijk heb ik de investering keer vijf terugverdiend in de eerste drie maanden.

Karlijn is een coach die op de juiste manier direct kan zijn. Ik heb haar adviezen en vragen als inzichtelijk ervaren en we hebben samen de richting bepaald waar ik naartoe wilde gaan. Daarnaast was ze ook een enorme support wanneer ik successen behaalde.

Als je zoekend bent in je bedrijf, niet bang bent voor een liefdevolle schop onder de kont & steengoede adviezen op het gebied van marketing en sales, dan moet je bij Karlijn zijn!

Wil jij direct gratis de groeigids Sneller groeien in je mailbox ontvangen? 

Laat hier je gegevens achter en je hebt ‘m binnen 5 minuten gratis in je mailbox!