Startversneller

Jij hebt grote dromen en plannen voor een eigen bedrijf. Het enige waar je nog tegenaan loopt, zijn de vragen: hoe start ik, en hoe kom ik aan klanten?

Je bent dolenthousiast, vol energie en vastberaden om er een enorm succes van te maken. Tegelijkertijd is ondernemen nieuw voor je, en dat maakt je soms onzeker. Je weet niet goed welke stappen je moet zetten, waardoor het allemaal niet opschiet – terwijl je juist niets liever wilt dan dat je business zo snel mogelijk gaat lopen. Jij wilt actie en resultaat. Liever vandaag dan morgen.

Als je echt snel resultaat wilt, dan moet je het niet van A tot Z zelf uitzoeken. Ondernemen is een vak apart. Geef jezelf de kans om dit vak te leren.

Of lees nog even verder, dan vertel ik je er meer over.

Toen ik begon met ondernemen, had ik geen idéé hoe ik het moest aanpakken. Pas toen ik van een ervaren ondernemer leerde wat je eigenlijk moet doen en in welke volgorde je die acties het beste kan uitvoeren, kwam mijn bedrijf in een stroomversnelling.

Deze cursus is voor elke ondernemer die staat waar ik 6 jaar geleden ook stond: helemaal aan het begin.

Ik heb honderden ondernemers geholpen om hun bedrijf te starten en te laten groeien, en weet precies wat jou op dit moment te doen staat.

Die kennis heb ik verzamelt in een online kennisbank met 12 modules 📚 

In die modules leer je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle start van je bedrijf. Alles is uitgewerkt in tekst én video, en staat in een overzichtelijke online omgeving om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Het enige dat jij hoeft te doen, is het echt doen: ook als je het spannend vindt.

Ik geef je alle kennis die je nodig hebt en maak het praktisch met opdrachten, jij gaat aan de slag.

Dit is wat je inhoudelijk van de cursus kan verwachten:

Deel 1: Het fundament

Deel 2: Jouw marketingplan

Deel 3: Verkopen & strategie

BONUS masterclass: Direct resultaat!

Zoals je ziet: ik begeleid je netjes door alle stappen die ervoor zorgen dat je een stevige business neerzet. Maar ondertussen willen we niet stilzitten. Dit programma heet niet voor niets ‘Startversneller’. De klanten mogen wat mij betreft direct binnenkomen 😉 

In deze bonus masterclass geef ik je tips, trucs en concrete stappen om vanaf dag 1 potentiële klanten te spreken en de boel aan het rollen te krijgen. De sleutel naar direct resultaat, zit ‘m in het antwoord op deze vragen:

Tijdens het traject werken we dit alles tot in de puntjes uit, maar daar hoef je niet op te wachten om te kunnen starten. Let’s go!

Dit soort cursussen worden meestal voor minstens 1000,- aangeboden, waarom kost deze maar 250,-?

Simpel: deze cursus is voor mij geen groot onderdeel van mijn strategie en verdienmodel.

Ik werk op dit moment vooral met ondernemers die al een paar stappen verder zijn, een lekkere basis hebben staan en vanuit daar willen doorgroeien.

Maar ik spreek ook maandelijks startende ondernemers die geen idéé hebben hoe ze hun bedrijf van de grond krijgen, en die wil ik ook graag helpen.

Deze cursus speelt maar een kleine rol in mijn jaaromzet, maar hopelijk speelt het een héle grote rol in jouw jaaromzet. Want daar is het voor bedoeld, en daarom kies ik voor een prijs waarmee ik de financiële drempel om te leren ondernemen hopelijk kan wegnemen.

Hi! Ik ben Karlijn Kwint, oprichter van Vogelvrij Ondernemen.

Dat betekent voor mij: het ondernemen helemaal op je eigen manier aanpakken. Als ondernemer hebben we de vrijheid om onze eigen weg te volgen, zonder regeltjes van een baas. Maar die eigen weg vinden, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat is precies waar ik jou mee help!

Ondernemen is veel meer dan alleen maar strategisch slimme keuzes maken: het is een enorm proces van persoonlijke ontwikkeling. Ik ben opgeleid coach voor persoonlijke en professionele groei op het gebied van zingeving, strategie en zelfontwikkeling. Doen wat het best bij jou past, leven en werken vanuit je hart, worden wie je wilt zijn: dát is waar ik ondernemers bij help.  

Is dat ook wat jij wilt?

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen