Gratis training: hét actieplan voor een zomer vol klanten

Werk jij deze zomer (grotendeels) door, en wil je niet dat je klantenstroom stilvalt omdat iedereen lekker bij het zwembad zit?

Tijdens deze training gaan we ter plekke aan de slag en zetten we een marketingplan in elkaar waarmee jij de aandacht trekt van je doelgroep en je agenda vult met leuke klanten om tijdens de zomer verder te helpen ☀️

Let op: deze training is nuttig als je persoonlijk met klanten werkt, bijvoorbeeld als copywriter of trainer, niet voor webshops of enkel online producten!

Dit zeiden deelnemers van een eerdere editie:

En nu kan jij ook meedoen! Ik help je tijdens deze training stap voor stap om JOUW zomerplan te ontwikkelen

Want het is onzin dat in de zomer alles stil ligt, je moet alleen net weten waar jóúw doelgroep behoefte aan heeft. Tijdens de training ontdek je wat voor jouw business dé kansen van komkommertijd zijn en we zetten een concreet plan in elkaar om daar je voordeel mee te doen.

Voor veel ondernemers is de zomer een verloren periode. Want: “Mensen investeren dan toch niet,” “iedereen is op vakantie” en “ik wil zelf ook liever in het zonnetje zitten.”

Maar ondertussen lopen onze vaste lasten gewoon door, en juist in de zomer komt een extra zakcentje goed van pas voor alle leuke dingen die je wilt doen en alle terrasjes waar je op wilt neerploffen.

In loondienst hebben ze daar iets op bedacht: vakantiegeld.

Als ondernemer moeten we onze eigen oplossing bedenken.

Wat ga JIJ doen om dat extra zakcentje te verdienen? Of om ervoor te zorgen dat er in de zomer überhaupt nieuwe klanten blijven instromen?

Waarschijnlijk heb je geen idee. De meeste ondernemers zijn hier niet zo bewust mee bezig.

Maar ik wel, en ik help je. Op 3 en 4 juni (jij kiest wanneer je aansluit!) organiseer ik een training voor iedereen die haar business deze zomer niet wilt platleggen, maar juist een (flink!) aantal hele leuke klanten wilt verwelkomen!

Want de zomer hoeft echt geen verloren periode te zijn: dit kan juíst het moment zijn om flink te KNALLEN met je bedrijf en eigenhandig een dikke vette zomerbonus op je bankrekening te toveren 😉

Praktische informatie

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen