5-7 juni: een gratis business boost op instagram

Challenge: knallend de zomer door!

Hoor jij allemaal mensen die tijdens de zomer een stapje terugdoen, en denk jij: ‘kak, ik wil juist lekker doorknallen met m’n business’? 

Verkoop jij een dienst, kennis en begeleiding en wil jij de boel deze zomer niet platleggen, maar mogen er in juli en augustus juist een (flink!) aantal hele leuke klanten bijkomen? Doe dan mee met deze challenge!

Dit zeiden de deelnemers vorig jaar:

En nu kan jij ook meedoen!

maandag 5 juni 10:00-11:00

Inspelen op de kansen van komkommertijd

We starten meteen kick-off masterclass waarin ik je stap voor stap help om JOUW zomerplan te ontwikkelen. Want het is onzin dat in de zomer alles stil ligt, je moet alleen net weten waar jóúw doelgroep behoefte aan heeft. Op deze eerste dag van deze challenge ontdek je meteen wat dé kansen van komkommertijd zijn en bedenk je jouw zomerplan.

dinsdag 6 juni 10:00-11:00

Zaadjes planten & verspreid oogsten

Hoe zorg je ervoor dat je zomerplan ook echt KLANTEN oplevert? Hoe haal je de enthousiastelingen direct binnen, en hoe hou je de mensen warm die pas over een paar weken of maanden klaar zijn om met jou verder te gaan? Tijdens deze masterclass leer je hoe je ervoor zorgt dat potentiële klanten nu direct of binnenkort met je willen werken.

woensdag 7 juni 10:00-11:00

Doorgaan en gemotiveerd blijven

Wat als het toch wel erg stil blijft deze zomer, ondanks al jouw harde werk en enthousiasme? Tijdens deze laatste dag van de challenge help ik je om de motivatie hoog te houden als alles stil lijkt te staan - maar let's be honest, deze skills kan je net zo goed inzetten wanneer de motivatie je later in het jaar in de schoenen zakt.

Het resultaat: een concreet plan & de motivatie om deze zomer te KNALLEN met je business 🔥

Praktische informatie

Klaar voor een zomer vol actie? Doe mee! 
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Dit vonden anderen ervan:

Schrijf je hier in: