Zo zorg je dat klanten met JOU willen werken

Jij wilt mensen persoonlijk verder helpen. Je hebt geen webshop, je verkoopt geen producten: JIJ bent je product. En het liefst wil je dat klanten je gewoon uit zichzelf weten te vinden. Klanten die een mailtje sturen omdat ze willen kennismaken en vervolgens zonder moeilijk te doen de samenwerking met je aangaan.

Dat is wat ik je in deze masterclass leer. Hierna weet je precies wat je online moet delen en hoe je in je content ultiem jezelf laat zien, zodat mensen voor JOU kiezen.

Meld je direct gratis aan. Als je ‘m mist krijg je een replay!

Ik ga je leren wat ik mijn klanten ook leer. Eén van hen appte me laatst:

“Het was bijna alsof die klant uit de lucht kwam vallen, hij wist zelf ook niet meer hoe hij mij gevonden had. Maar het was echt een heel mooi gesprek, ik werd er zó blij van! En hij wilde uit zichzelf weten hoe ik hem kon helpen, dus we waren het snel eens over mijn aanbod. Dit werkt zo fijn!”

Tanja Vos
Business Organizer

Dit ga je leren:

Praktische informatie

Meld je hier meteen aan:

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Dit vinden anderen van mijn challenges en trainingen:

Waarom zou je het van mij aannemen?

Ik weet hoe het is om vol ongeloof naar je agenda en bankrekening te kijken omdat de klanten maar blíjven binnenstromen zonder dat je het gevoel hebt dat je echt iets bijzonders doet. Ik weet ook hoe frustrerend het is als dat je nog niet lukt, én ik weet hoe het voelt als je had – maar weer kwijtraakt.

Want dat is wat mij vorig jaar overkwam.

De geweldige methode die ik je tijdens deze gratis training ga leren, die gebruikte ik al jaren zonder het heel bewust door te hebben. Daardoor had ik het ook maar half door toen ik ‘m losliet.

Dat deed ik niet eens expres: ik werd meegesleept in een gigantisch project waar ik onwijs enthousiast over was. Ik richtte me een paar maanden op iets anders en maakte me er niet druk om.

Tot de gevolgen ervan niet meer te ontkennen waren.

Mijn omzet ging elke maand harder achteruit, en mijn nieuwe plan ving me niet op. Integendeel: de resultaten waren ronduit teleurstellend. Misschien lagen mijn verwachtingen ook wel te hoog, maar dat maakt het niet minder pijnlijk.

En mijn simpele strategie die me al die jaren zo had gediend, die me tot ver over de ton had geholpen, die had ik compleet verwaarloost.

Dat was voor mij het moment om mijn succesvolle aanpak van voorheen eens goed onder de loep te nemen. Ik keek terug naar de afgelopen jaren en vogelde uit hoe het nou eigenlijk kwam dat ik al die tijd zó makkelijk klanten binnenhaalde.

 

En de uitkomst daarvan, dát is wat ik tijdens deze training met je deel. Want zodra ik het zelf doorhad en weer ging doen, zat mijn bedrijf binnen 3 maanden weer op de rit. In deze training leer ik je hoe jij precies deze tactiek op je eigen manier kan toepassen, zodat klanten dolgraag met je willen werken. Doe je mee?