Verkopen met plezier, hét business magazine voor ondernemers die zelfverzekerd en relaxed in gesprek willen met de leukste potentiële klanten

Geef je op voor mijn wekelijkse mailing met business tips en je krijg het magazine binnen 5 minuten als cadeautje gratis in je mailbox!
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Jij bent geen ondernemer geworden omdat verkopen je zo leuk leek.

Ondernemen vind je leuk: ontdekken hoe je social media kan inzetten, de meest geweldige dienst ontwikkelen om klanten te helpen, de vrijheid om het helemaal op jouw manier te mogen doen. Maar verkopen… het liefst zou je willen dat de klanten gewoon op jou afkomen zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

Helaas pindakaas: zo werkt het niet.

Het magazine Verkopen met plezier is voor elke ondernemer die nog veel meer klanten wilt helpen, maar voor wie verkoopgesprekken nog ‘een dingetje’ zijn. Ik geef je concrete handvatten én een flinke berg inspiratie om binnen no time zelfverzekerd en relaxed de allerleukste klanten binnen te halen.

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Mijn naam is Karlijn Kwint

…en ik ben oprichter van Vogelvrij Ondernemen. Ik help je te groeien als ondernemer, door buiten de gestelde kaders te denken en zelf te bepalen hoe je je leven en je onderneming inricht. Ik word het gelukkigst van de momenten waarop er een lampje boven mijn hoofd begint te branden. Wanneer ik keuzes maak die niet 100 procent, maar 1000 procent goed voelen. Dat gun ik jou ook. Van die echte doorbraakmomentjes, waarop je denkt: “Holy shit, dit moet ik echt dóén!”

Ik laat je zien hoe verkoopgesprekken óók kunnen. Zonder gladde salespraatjes, zonder anderen te manipuleren of overhalen. Gewoon door jezelf te zijn en mooie gesprekken te voeren.

In dit magazine ontdek je onder andere:

Wil jij direct gratis het business magazine Verkopen met Plezier in je mailbox ontvangen?

Geef je op voor mijn wekelijkse mailing met business tips en je krijg het magazine binnen 5 minuten als cadeautje gratis in je mailbox!