In 5 stappen zelfverzekerd & relaxed verkopen

Ik had nooit verwacht dat ik goed zou zijn in verkopen, maar het bleek hartstikke mee te vallen. En als jij een beetje een vlotte babbel hebt, ben jij ook al op de helft. Wat je verder nodig hebt, leer je tijdens dit webinar!

Schrijf je meteen in:

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Ben jij nú klaar om je omzet flink omhoog te schroeven? Wil je dolgraag beter worden in verkopen?

Je raad het al: dan ben je hier aan het juiste adres.

Als jij een beetje een vlotte babbel hebt, is er namelijk helemaal niet zoveel meer nodig om goed te zijn in verkopen. Eigenlijk maar twee dingen:

  1. Weten hoe je jouw skills in gespreksvoering inzet om ook echt te verkopen. Dit is echt een nuance dingetje, je moet het gewoon net weten en ermee oefenen.
  2. Weten hoe je ervoor zorgt dat andere mensen jou zien als iemand van wie ze willen kopen. Positionering, een zelfverzekerde uitstraling, dat soort dingen.

En ja, natuurlijk kan je zeggen dat er nog véél meer voor nodig is, maar wat mij betreft vallen die andere dingen allemaal onder deze twee punten. Laten we het niet groter en moeilijker maken dan het is.

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

In mijn aankomende online webinar help ik je in 5 stappen om zelfverzekerd, relaxed en sympathiek te kunnen verkopen.

Echt het hele proces, verkopen van a tot z: van een zelfverzekerde mindset en een killing online presence tot een geweldig verkoopgesprek.

Ik zou het geweldig vinden als je erbij bent, want als ik naar mezelf en mijn klanten kijk weet ik zeker dat het cliché ‘als ik het kan, kan jij het ook’ in dit geval écht klopt. En ik kan niet wachten om jou hier ook mee te helpen.

Ik kan me wel voorstellen dat je een beetje sceptisch bent. Weer zo’n businesscoach die je van alles beloofd. Begrijp me goed: het enige wat ik je beloof, is dat ik zo eerlijk en duidelijk mogelijk vertel wat voor mij en mijn klanten werkt en hoe jij het passend kan maken voor jouw situatie.

Als jij je kennis, begeleiding en dus ‘jezelf’ moet verkopen, verwacht ik oprecht dat dit jou gaat helpen om véél beter te worden in verkopen.

En, weet ook: het gaat bij mij nooit alleen maar om die omzet. Het gaat erom dat jij groeit en beter wordt in ondernemen. Dat je beter snapt hoe het werkt, beter snapt hoe het voor JOU werkt, dat je er echt je eigen weg in vindt en nog meer lol in hebt.  Echt dat gevoel dat je weet waar je mee bezig bent en de inspiratie en energie stróómt. En de klanten en omzet, die volgen dan automatisch.

Wil jij zelfverzekerd, relaxed en sympathiek verkopen?