Van mwah naar YES!

Transformeer je onderneming in 9 stappen tot
een bedrijfwaar je elke dag blij van wordt

beeldmerk vogelvrij ondernemen
van mwah naar YES

Keihard groeien op een manier die bij jou past

Herkenbaar? Je hebt al een eigen bedrijf en draait omzet, maar je bent nog niet tevreden. Je wéét dat het leuker, beter en groter kan. 

In mijn e-book ‘Van mwah naar YES!’ vertel ik je precies welke 9 stappen je moet zetten om je onderneming te transformeren tot een bedrijf waar je elke dag blij van wordt.

Het resultaat:

 • Je weet hoe je het ondernemen kan aanpakken op een manier die bij jou past én werkt
 • Je hebt een onweerstaanbaar productaanbod dat zichzelf praktisch verkoopt 
 • Je weet precies hoe je in contact komt met de ideale klant voor dit aanbod
 • Je weet hoe je dit aanbod in een persoonlijk gesprek verkoopt
 • Je doet werk dat betekenis heeft en dat jou voldoening geeft
 • Je wordt ontzettend blij van wat je doet en gaat bruisend door het leven

Dat klinkt goed, toch? Laat je gegevens hier
achter en je kan direct beginnen met lezen!

 • Mijn bedrijf heeft dankzij het advies van Karlijn een super sterke basis gekregen. Ze denkt echt mee met je, is heel erg betrokken en goed bereikbaar. Daarnaast is ze een super leuk en inspirerend persoon om van te leren! 

  Dankzij Karlijn voel ik me nu zelfverzekerd om mijn nieuwe diensten aan te gaan bieden. Ze heeft me enorm goed geholpen bij het ontwikkelen van mijn aanbod, pitchen en de verkoopgesprekken.

  Wat ik zo fijn vind aan Karlijn als coach, is dat ze altijd goed doorvraagt. Ze zet altijd die extra mile, om ervoor te zorgen dat je na elk gesprek denkt ‘Yes, het doel van dit gesprek is 100% behaald’.

  Carlijn Ottens

  Salesfunnel Strateeg
 • Wat ik fijn vind aan Karlijn is dat ze écht kijkt naar jou als persoon, ze biedt praktische ondernemershandvatten maar zonder te vervallen in cliches die je op de gemiddelde ondernemers blog leest.

  Vanaf het eerste gesprek voelde het alsof ik Karlijn al jaren ken en ze weet altijd tijd vrij te maken als je dringend met iets zit waarover je graag wil sparren.

  Nynke Feenstra

  Toegankelijkheidsconsultant musea & maatschappij
 • Ik had al een goedlopend, groeiend bedrijf, maar ik miste diepgang en wilde graag meer uit mijn bedrijf halen. Mijn diensten zijn heel technisch en ik kwam er zelf niet uit hoe ik mijn werk menselijker kon maken. Ik bleef maar steken in de gedachte: ‘Ik wil meer, maar ik weet niet wat en hoe ik dat kan doen.’

  Karlijn heeft me geholpen om duidelijk te krijgen wat ik belangrijk vind voor mezelf en voor mijn klanten, en welke kernwaarden voor mij centraal staan. Hierdoor kreeg ik alles wat ik nodig had om een nieuwe dienst te ontwikkelen waarin ik meer kan betekenen voor mijn klanten.

  Miranda Endhoven

  WordPress Designer