Whoop, het stappenplan is onderweg naar je mailbox! Ik vertel je concreet hoe je in contact komt met potentiële klanten, zorg ervoor dat je precies kan vertellen waar je ze mee helpt en na het gesprek durf je zonder twijfels en vol zelfvertrouwen je aanbod te doen.

Maar: jij bent niet de enige met wie ze aan de slag kunnen. Hoe zorg je ervoor dat ze voor jou kiezen, en niet één van je concurrenten?

Het antwoord op die vraag is eigenlijk stap 5 van het stappenplan, het was alleen wat teveel om daarin mee te nemen. Daarom geef ik binnenkort een gratis online training waarin ik alle details met je deel. Op deze pagina lees je er alles over en kan je je meteen aanmelden.

Zo zorg je dat klanten het liefst met JOU willen werken

hoeveel concurrenten je ook hebt

Wat in mijn bedrijf de sleutel tot mijn doorbraak bleek te zijn, is een combinatie van strategische kennis en keuzes én ontdekken hoe ik dat alles echt op mijn eigen manier kan doen – zodat klanten in een markt overvol met andere coaches toch het allerliefst met mij willen werken.

En dat is precies waar mijn aankomende (gratis!) webinar over gaat.

Dit ga je leren:

Praktische informatie

Meld je hier meteen aan:

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Dit vinden anderen van mijn challenges en trainingen:

Waarom zou je het van mij aannemen?

Ik weet hoe het is om vol ongeloof naar je agenda en bankrekening te kijken omdat de klanten maar blíjven binnenstromen zonder dat je het gevoel hebt dat je echt iets bijzonders doet. Ik weet ook hoe frustrerend het is als dat je nog niet lukt, én ik weet hoe het voelt als je had – maar weer kwijtraakt.

Want dat is wat mij vorig jaar overkwam.

De geweldige methode die ik je tijdens deze gratis training ga leren, die gebruikte ik al jaren zonder het heel bewust door te hebben. Daardoor had ik het ook maar half door toen ik ‘m losliet.

Dat deed ik niet eens expres: ik werd meegesleept in een gigantisch project waar ik onwijs enthousiast over was. Ik richtte me een paar maanden op iets anders en maakte me er niet druk om.

Tot de gevolgen ervan niet meer te ontkennen waren.

Mijn omzet ging elke maand harder achteruit, en mijn nieuwe plan ving me niet op. Integendeel: de resultaten waren ronduit teleurstellend. Misschien lagen mijn verwachtingen ook wel te hoog, maar dat maakt het niet minder pijnlijk.

En mijn simpele strategie die me al die jaren zo had gediend, die me tot ver over de ton had geholpen, die had ik compleet verwaarloost.

Dat was voor mij het moment om mijn succesvolle aanpak van voorheen eens goed onder de loep te nemen. Ik keek terug naar de afgelopen jaren en vogelde uit hoe het nou eigenlijk kwam dat ik al die tijd zó makkelijk klanten binnenhaalde.

 

En de uitkomst daarvan, dát is wat ik tijdens deze training met je deel. Want zodra ik het zelf doorhad en weer ging doen, zat mijn bedrijf binnen 3 maanden weer op de rit. In deze training leer ik je hoe jij precies deze tactiek op je eigen manier kan toepassen, zodat klanten dolgraag met je willen werken. Doe je mee?