Whoop, het stappenplan is onderweg naar je mailbox!

Wil je meer van mij leren?

Ik heb nog een extra masterclass voor je klaarstaan, waarin je precies leert wat je online moet delen zodat mensen je uit zichzelf weten te vinden en voor JOU kiezen – ook als je pas net begonnen bent en de markt bomvol zit met succesvolle concurrenten.

Meld je direct gratis aan. Je kan ‘m direct kijken!

Dit ga je leren:

Praktische informatie

Meld je hier meteen aan:

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Dit vinden anderen van mijn challenges en trainingen:

Waarom zou je het van mij aannemen?

Ik weet hoe het is om vol ongeloof naar je agenda en bankrekening te kijken omdat de klanten maar blíjven binnenstromen zonder dat je het gevoel hebt dat je echt iets bijzonders doet. Ik weet ook hoe frustrerend het is als dat je nog niet lukt, én ik weet hoe het voelt als je had – maar weer kwijtraakt.

Want dat is wat mij vorig jaar overkwam.

De geweldige methode die ik je tijdens deze gratis training ga leren, die gebruikte ik al jaren zonder het heel bewust door te hebben. Daardoor had ik het ook maar half door toen ik ‘m losliet.

Dat deed ik niet eens expres: ik werd meegesleept in een gigantisch project waar ik onwijs enthousiast over was. Ik richtte me een paar maanden op iets anders en maakte me er niet druk om.

Tot de gevolgen ervan niet meer te ontkennen waren.

Mijn omzet ging elke maand harder achteruit, en mijn nieuwe plan ving me niet op. Integendeel: de resultaten waren ronduit teleurstellend. Misschien lagen mijn verwachtingen ook wel te hoog, maar dat maakt het niet minder pijnlijk.

En mijn simpele strategie die me al die jaren zo had gediend, die me tot ver over de ton had geholpen, die had ik compleet verwaarloost.

Dat was voor mij het moment om mijn succesvolle aanpak van voorheen eens goed onder de loep te nemen. Ik keek terug naar de afgelopen jaren en vogelde uit hoe het nou eigenlijk kwam dat ik al die tijd zó makkelijk klanten binnenhaalde.

 

En de uitkomst daarvan, dát is wat ik tijdens deze training met je deel. Want zodra ik het zelf doorhad en weer ging doen, zat mijn bedrijf binnen 3 maanden weer op de rit. In deze training leer ik je hoe jij precies deze tactiek op je eigen manier kan toepassen, zodat klanten dolgraag met je willen werken. Doe je mee?