Gratis online masterclass:

In 6 stappen een agenda vol leuke klanten om persoonlijk te helpen

In 6 stappen een agenda vol leuke klanten om persoonlijk te helpen

Je staat aan het begin van een avontuur: de start van je eigen bedrijf! Als je een beetje op mij lijkt kan je niet wáchten om aan de slag te gaan met klanten en als ondernemer je geld te verdienen. Je ziet het al helemaal voor je, en nú is het tijd om het ook echt te gaan DOEN!

Ontdek in deze masterclass wat je moet doen om je bedrijf zo snel mogelijk van de grond te krijgen, en je agenda te vullen met mensen die niet kunnen wachten om met jou te werken!

We gaan 1,5 uur aan de slag, en ik deel stap voor stap mijn aanpak om een vliegende start te maken met je nieuwe bedrijf. Geen weken of maanden aan voorbereiding, nee: direct klanten binnenhalen.

De methode die ik gebruik, is dé methode voor de ondernemer die persoonlijk met mensen werkt. Dat kan online of in je praktijk, wat jij wilt. Als je maar met ze in contact bent: om een fijne band op te bouwen, het resultaat te zien van dat waar jij ze mee helpt en samen successen te vieren. 

Voor jou geen afstandelijke online business waarin jij op een hangmat cocktails drinkt terwijl mensen een volledig geautomatiseerd online programma instappen. Een deel online en geautomatiseerd spreekt je best aan, maar het persoonlijke contact wil je voor geen goud missen.

Ik leer je hoe je ervoor zorgt dat je bedrijf zo snel mogelijk van de grond komt, zodat je voldoende omzet draait om ervan te kunnen leven.

De ondernemer (to be) die hier enthousiast van wordt en denkt: verdorie, ik wil juist zo graag mét mensen werken maar mijn agenda is nog hartstikke leeg, díe is aan het juiste adres bij deze masterclass.

Meld je direct gratis aan. Als je ‘m mist krijg je een replay!

Je leert onder meer:

Meld je hier meteen aan:

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Dit vinden anderen van mijn masterclasses:

Hoi, ik ben Karlijn!

In september 2017 startte mijn laatste jaar als docent op de middelbare school, want die maand besloot ik: hier word ik niet gelukkig van, ik ga wat anders doen. Gelukkig had ik een brede studie op zak, Humanistiek (een combinatie van psychologie, filosofie en sociologie) en was ik ook opgeleid als trainer en coach. Mijn volgende stap was daarom snel duidelijk: ik wilde gaan coachen! Werken met mensen die met míj willen werken ipv met pubers, direct resultaat boeken ipv zaadjes planten die hopelijk later eens uitkomen, en helemaal mijn eigen methode ontwikkelen ipv werken met lesplannen waar ik niet achter stond.

Een eigen bedrijf bleek lastiger dan ik dacht. Noem het naief, maar ik verwachtte dat het wel goed zou komen met die klanten. Tot ik echt was begonnen en geen idee had waar ik ze vandaan moest halen. Hoe doen ondernemers dat?! Ik had geen idee.

In dat eerste jaar schoot het allemaal niet op met mijn bedrijf, maar wist ik met een freelance klus en een paar coachklanten toch dik €20.000,- omzet te draaien. Het jaar erna begon ik het aardig door te krijgen, en stond de teller op €46.000,-. En het jaar daarna gebeurde er iets wat ik echt niet voor mogelijk had gehouden: ik draaide €130.000,- omzet, en dik €90.000,- winst. Bizar, toch? Wát een bedragen. 

Inmiddels snap ik dus wél heel goed hoe je aan klanten komt, en dit is ook waar ik mijn eigen coachklanten mee help. De opstartfase van je bedrijf is al lastig genoeg, laten we er in ieder geval voor zorgen dat je weet wat je moet doen. Want dat je dat niet weet, is heel logisch: je hebt er waarschijnlijk geen opleiding voor gevolgd, geen stage in gelopen en bent niet ingewerkt zoals bij een nieuwe baan gebeurd. Je bent goed in je vak, maar weet nog niet hoe ondernemen werkt. En daarom geef ik deze masterclass: zodat ik ook jou de belangrijkste handvatten kan meegeven om snel te starten en binnen no-time met de leukste klanten te werken. Want dat is waarvoor je met je bedrijf begonnen bent.

Superleuk als je meedoet, tot snel!