29-31 januari: een gratis 3 daagse training

Zo krijg je klanten die ‘uit het niets’ naar je toekomen

Klanten die jou uit zichzelf weten te vinden. Die een mailtje sturen omdat ze willen kennismaken en vervolgens zonder moeilijk te doen de samenwerking met je aangaan. Dat kan voor jou ook.  

Ik geef deze training eenmalig gratis, dus grijp je kans en doe mee!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar in mijn business is het echt zo: zo’n 40% van de klanten komt ‘zomaar’ op me af. Natuurlijk is het nooit écht zomaar… maar zo voelt het wel. Het gaat als vanzelf: opeens heb ik weer een mailtje of een dm van iemand die graag wil kennismaken, en na een makkelijk en leuk gesprek gaan we ervoor. 

Dit overkomt mij niet alleen, maar ook mijn klanten. En voor jou kan het ook. Ik organiseer gratis een 3 daagse training waarin ik je mijn inside-out marketing strategie leer waarmee ik dit voor elkaar krijg – en ik help je om dit ook toe te passen in je eigen business, op je eigen manier.

Ik leer je mijn inside-out marketing strategie

Laat me raden: je bent best lekker bezig op social media, maar in het echt ben je nog veel leuker en beter in je vak dan dat je anderen nu laat zien. Het is tijd dat de buitenwereld ziet wie jij echt bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt.

Leer hoe je ervoor zorgt dat mensen de kans krijgen om stiekem een beetje verliefd op je te worden, zodat ze al hebben bedacht dat ze met je willen werken voordat jij überhaupt weet dat zij bestaan. Ontdek hoe je ervoor zorgt dat nieuwe leads maar één blik op jouw profiel hoeven te werpen, en dan direct denken: jou zet ik bovenaan mijn verlanglijstje.

Want je bent al wel zichtbaar, maar nog niet op zo’n manier dat mensen tijdens de kennismaking zo goed als direct klant willen worden. Dát is waar we naartoe willen.

Je hoeft er geen trucjes voor uit te halen: met mijn methode weet je hoe jij jezelf zo laat zien dat je een onvergetelijke indruk maakt en een magnetische aantrekkingskracht krijgt op de leukste nieuwe klanten.

Schrijf je hier (nu nog gratis!) in:

Na afloop:

Deze training jou op het lijf geschreven als je:

Deze aanpak zal je meer opleveren dan welke strategie of lancering dan ook. Als jij doorlopend gebruik maakt van deze methode, is een continue stroom aan nieuwe klanten binnen de kortste keren de normaalste zaak van de wereld.

Wil jij dat ook? Meld je dan gratis aan:

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Waarom zou je het van mij aannemen?

Ik weet hoe het is om vol ongeloof naar je agenda en bankrekening te kijken omdat de klanten maar blíjven binnenstromen zonder dat je het gevoel hebt dat je echt iets bijzonders doet. Ik weet ook hoe frustrerend het is als dat je nog niet lukt, én ik weet hoe het voelt als je had – maar weer kwijtraakt.

Want dat is wat mij in 2022 overkwam.

Mijn omzet ging elke maand harder achteruit, de nieuwe strategie waar ik zo enthousiast over was ving me niet op. Integendeel: de resultaten waren ronduit teleurstellend. Misschien lagen mijn verwachtingen ook wel te hoog, maar dat maakt het niet minder pijnlijk.

En de simpele aanpak die me al die jaren daarvoor zo had gediend, die me tot ver over de ton had geholpen, die had ik compleet verwaarloost.

Dat was voor mij het moment om eens goed uit te zoeken hoe het nou eigenlijk kwam dat ik al die tijd zó makkelijk klanten binnenhaalde.

En dát is wat ik tijdens deze training met je deel. Want zodra ik er zelf de vinger op kon leggen en opnieuw op die manier ging doen, had ik mijn bedrijf binnen 3 maanden weer op de rit. In 2022 ging ik door mijn diepste dal, en in 2023 had ik – dankzij deze aanpak – mijn meest relaxte én financieel beste jaar ooit.

Ik kon opgelucht ademhalen: de klanten kwamen weer ‘als vanzelf’ binnen.

Tijdens deze 3 daagse training laat ik je zien wat voor mij zo goed werkt, en dat doe ik op zo’n manier dat jij het direct eigen kan maken. Er zal een bóm inspiratie op je afkomen waardoor jij precies deze tactiek op je eigen manier weet toe te passen.

Dit is je enige kans om gratis mee te doen. Schrijf je hier in:

Tot de 29e, ik kan niet wachten om alles met je te delen!