26-28 september: een gratis 3 daagse training op instagram

Zo krijg je klanten die ‘uit het niets’ naar je toekomen

Klanten die jou uit zichzelf weten te vinden. Die een mailtje sturen omdat ze willen kennismaken en vervolgens zonder moeilijk te doen de samenwerking met je aangaan. Dat kan voor jou ook.  

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar in mijn business is het echt zo: zo’n 40% van de klanten komt ‘zomaar’ op me af. Natuurlijk is het nooit écht zomaar… maar zo voelt het wel. Het gaat als vanzelf: opeens heb ik weer een mailtje of een dm van iemand die graag wil kennismaken, en na een makkelijk en leuk gesprek gaan we ervoor. 

Die andere 60%? Die zijn dankzij hele gerichte acties klant geworden, en ook zij gaan ‘zonder moeilijk te doen’ de samenwerking aan 😉 het is soms hartstikke spannend, maar ze doen het wel.

Als ik het kan, en mijn klanten ook, dan kan jij het ook. In deze 3 daagse training leer ik je mijn inside-out marketing strategie waarmee ik dit voor elkaar krijg – en ik help je om dit ook toe te passen in je eigen business, op je eigen manier.

Ik geef deze training eenmalig gratis, dus grijp je kans en doe mee! 

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Het zit allang in je. Nu halen we het eruit.

Je houdt je nog in. Waar of niet waar? Je bent best lekker bezig op social media, maar in het echt ben je nog veel leuker en beter in je vak dan dat je anderen nu laat zien. Het is tijd dat de buitenwereld ziet wie jij echt bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt en niemand anders wilt dan jij.

‘Waar kom jij ineens vandaan?’
Mensen mogen voelen wie jij bent en hoe het is om met jou te werken. Ze mogen de kans krijgen om stiekem een beetje verliefd op je te worden, zodat ze al hebben bedacht dat ze met je willen werken voordat jij überhaupt weet dat zij bestaan.

Het komt er simpelweg op neer dat nieuwe leads aanhaken op wie jíj bent (en nu nog niet laat zien). Dát is wat ik je ga leren.

Dit is wat het één van mijn klanten heeft opgeleverd:

“Het was bijna alsof die klant uit de lucht kwam vallen, hij wist zelf ook niet meer hoe hij mij gevonden had. Maar het was echt een heel mooi gesprek, ik werd er zó blij van! En hij wilde zelf weten hoe ik hem kon helpen, dus we waren het snel eens over de manier waarop we willen samenwerken. Dit is zo fijn!”
Tanja Vos
Business Organizer

Tijdens de training gebruiken we de potentie die al in je zit, zodat het bijna voelt alsof het vanzelf gaat. We gaan niks nieuws bedenken. Na de training ben jij niet langer één van de velen in jouw vakgebied, maar spring je er met kop en schouders bovenuit. Daar hoef je niks moeilijks voor te doen en geen trucjes voor uit te halen: met mijn methode weet je hoe jij jezelf zo laat zien dat je een onvergetelijke indruk maakt en een magnetische aantrekkingskracht krijgt op de leukste nieuwe klanten.

Ja, je laat jezelf al zien, maar nog niet op zo’n manier dat mensen tijdens de kennismaking zo goed als direct klant willen worden. Ik kan je laten zien hoe wel. 

Schrijf je hier (nu nog gratis!) in:

Na afloop:

Deze training jou op het lijf geschreven als je:

Deze aanpak volledig in de vingers hebben zal je meer opleveren dan welke strategie of lancering dan ook. Als jij doorlopend gebruik maakt van deze methode, is een continue stroom aan nieuwe klanten binnen de kortste keren de normaalste zaak van de wereld.

Eén van mijn oud-klanten vertelde me laatst hoe dit haar nog stééds superveel oplevert. Op mijn verzoek heeft ze dit omschreven in een testimonial:

Ik vind het haast opschepperig om te zeggen, maar veel mensen uit mijn doelgroep weten wie ik ben. Een groot deel van mijn klanten klopt bij míj aan om klant te worden. De basis waardoor ik dit voor elkaar heb gekregen, heb ik samen met Karlijn gelegd. Ik ben niet de enige in mijn vakgebied maar wanneer iemand het gesprek aangaat, komt diegene voor mij.

Karlijn weet heel goed hoe je op een natuurlijke en niet-geforceerde manier mensen aan je bindt – ook mensen die jijzelf niet eens kent -, en hoe je op een ongedwongen manier het gesprek voortzet. It’s not something that happens overnight, maar als je nu die basis legt en het blijft onderhouden, heb je er op lange termijn superveel profijt van. So thanks, Karlijn!

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Lotte van den Broek
Schrijfcoach voor ondernemers

Wil jij dat ook? Schrijf je dan hier in voor de gratis training van 26 t/m 28 september:

Dit gaan we doen:

26 september

OUT WITH THE OLD, IN WITH THE NEW

Op dag 1 kijken we goed naar wat je nu doet en wordt het kraakhelder waarom dat nog niet oplevert wat jij wil. Zo weten we precies waar we aan moeten werken. We maken concreet hoe jij wél wilt overkomen en waar je om bekend wilt staan.

27 september

SHOW YOURSELF

Op dag 2 vertalen we dit door naar content waarin potentiële klanten jou écht leren kennen, zodat ze al voor je kiezen voordat jij überhaupt doorhebt dat ze je op het oog hebben.

28 september

READY, SET... ACTION!

Op dag 3 is het tijd voor actie: show-time! Ik geef je tips voor handige call to actions zodat mensen makkelijk en snel contact met je opnemen én hoe je met veel minder moeite dingen deelt die je spannend vindt.

Praktische informatie

Klaar om ervoor te gaan? Doe mee! 

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen
Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

Dit vinden anderen van mijn challenges en trainingen:

Waarom zou je het van mij aannemen?

Ik weet hoe het is om vol ongeloof naar je agenda en bankrekening te kijken omdat de klanten maar blíjven binnenstromen zonder dat je het gevoel hebt dat je echt iets bijzonders doet. Ik weet ook hoe frustrerend het is als dat je nog niet lukt, én ik weet hoe het voelt als je had – maar weer kwijtraakt.

Want dat is wat mij begin dit jaar overkwam.

Die geweldige methode die ik je tijdens deze gratis training ga leren, die gebruikte ik al jaren zonder het heel bewust door te hebben. Daardoor had ik het ook maar half door toen ik ‘m losliet.

Dat deed ik niet eens expres: ik werd meegesleept in een gigantisch project waar ik onwijs enthousiast over was. Ik richtte me een paar maanden op iets anders en maakte me er niet druk om.

Tot de gevolgen ervan niet meer te ontkennen waren.

Mijn omzet ging elke maand harder achteruit, en mijn nieuwe plan ving me niet op. Integendeel: de resultaten waren ronduit teleurstellend. Misschien lagen mijn verwachtingen ook wel te hoog, maar dat maakt het niet minder pijnlijk.

En mijn simpele strategie die me al die jaren zo had gediend, die me tot ver over de ton had geholpen, die had ik compleet verwaarloost.

Dat was voor mij het moment om mijn succesvolle aanpak van voorheen eens goed onder de loep te nemen. Ik keek terug naar de afgelopen jaren en vogelde uit hoe het nou eigenlijk kwam dat ik al die tijd zó makkelijk klanten binnenhaalde.

 

Groeien als ondernemer - Karlijn Kwint - Vogelvrij Ondernemen

En de uitkomst daarvan, dát is wat ik tijdens deze training met je deel. Want zodra ik het zelf doorhad en weer ging doen, zat mijn bedrijf binnen 3 maanden weer op de rit.

Geen quick fix dus. Wel een omzet die de trage maanden daarvoor dubbel en dwars heeft goedgemaakt. Want: I still got it! Ik kan opgelucht ademhalen: de klanten komen weer ‘als vanzelf’ binnen.

Tijdens deze 3 daagse training laat ik je zien wat ik het grootste deel van de afgelopen jaren zo slim heb gedaan, en dat doe ik op zo’n manier dat jij het direct eigen kan maken. Er zal een bóm inspiratie op je afkomen waardoor jij precies deze tactiek op je eigen manier weet toe te passen.

Noem het een methode, of soort secret code waar niemand je nog over heeft verteld (tot nu toe, dan ;)). Het enige wat je nodig hebt, is jijzelf. Weten – en vertrouwen op – wat allang in jou zit en dat ten volle naar buiten brengen.

Dan is het aantrekken van nieuwe klanten geen challenge meer, maar een logisch en natuurlijk gevolg.

Dit is je enige kans om gratis mee te doen. Schrijf je hier in:

Tot de 26e, ik kan niet wachten om alles met je te delen!