Klaar voor groei - groep

Je hebt inmiddels een redelijke tot goedlopende business opgebouwd. Toch loop je al even rond met een uitgeblust ‘is dit het nou’-gevoel. Misschien ben je niet tevreden over de omzet die je draait, ben je toe aan een ander aanbod of passen jouw huidige klanten niet meer bij jou. Je wordt er in ieder geval niet meer gelukkig van.

Er moet iets veranderen.

Je weet diep vanbinnen heel zeker dat er meer inzit, maar weet niet goed hoe je dit concreet moet maken, wat jouw onderneming nu nodig heeft en welke stappen je moet zetten om snel tot grotere, betere en leukere resultaten te komen.

De vraag is dus: waar begin je? Hoe breng je die verandering teweeg?

Ik help je met mijn Klaar Voor Groei-traject. Na het doorlopen van dit coachingstraject heb jij:

 • Een productaanbod waar jij blij van wordt;
 • De leukste klanten waar je vol enthousiasme mee werkt;
 • Een stijgende lijn in de omzet die steady blijft groeien;
 • Een onderneming die past bij jou en die jouw ideale leven ondersteunt;
 • Het gevoel dat het zin heeft wat je doet en dat je écht van betekenis bent.

In Klaar Voor Groei gaan we samen aan de slag. Niet zomaar even een paar coachingsessies om je te inspireren, waarna je weer in je oude gedrag vervalt. Niet eindeloos plannen bedenken. Geen one size fits all. In plaats daarvan ga je direct aan de slag met een persoonlijk actieplan. Ik zorg dat jij 6 maanden lang precíes weet wat je te doen staat om je doelen en dromen te bereiken.

Jouw investering: 4000,- ex btw (of 2x 2050, of 6x 700)

Wat krijg je?

 • Individuele kick-off  (3 uur, face to face)

We beginnen met een live coachingsessie, waarin we direct de basis van jouw business versterken. Denk aan je aanbod, je doelgroep, je prijsbepaling, je strategie. Daar koppelen we een duidelijk actieplan aan om je bedrijf in een stroomversnelling te krijgen. Zo kun je meteen aan de slag, de boel omgooien en verbeteren. Inderdaad: actie, actie, ACTIE!

 • 10 coachingsessies van 45 minuten (telefonisch/Skype)

Nu hoor ik je denken: “…en daarna? Hoe blijf ik in die actiemodus?” Na de kick-off spreken we elkaar elke twee weken. Waar je ook tegenaan loopt, we pakken het samen aan: je zichtbaarheidsstrategie, het voeren van verkoopgesprekken, het ontwikkelen of verbeteren van je salesfunnel. Zo weet je op elk moment wat je actiepunten zijn, welke stappen je moet zetten en waar je op moet focussen om het resultaat te behalen waar je zo naar verlangt.

 • 3 livedagen met de andere deelnemers

Want je staat er niet alleen voor! Tijdens de livedagen is er tijd voor live masterclasses door Karlijn Kwint, intervisie en feedback momenten met andere deelnemers én om praktisch aan de slag te gaan met die veel te lange to-do lijst van je. 

En daarbij…

 • Maandelijkse online masterclass
 • Maandelijks strategische feedback op je planning
 • Besloten facebook groep waarin je op elk moment je vragen kan stellen

 

Wanneer beginnen we?

Jij bepaalt!

De kick-off borrel met alle deelnemers zal plaatsvinden in de laatste week van januari (datum nog te bepalen). Je kan er voor kiezen je individuele kick-off in januari/begin februari te plannen.

Maar is het niet veel fijner om in januari je nieuwe plannen al te kunnen lanceren, in plaats van dat je ze nog moet bedenken? Wil jij de voorbereiding al hebben de gedaan, de eerste stappen hebben gezet en in januari 2020 maar zijn om direct keihard te kunnen gaan KNALLEN? 

Dat is wat ik ook het liefste voor je wil. Daarom bepaal jij zelf wanneer we de kick-off sessie doen. Pas in januari, of al in het laatste kwartaal van 2019! De prijs van het coachingstraject blijft hetzelfde, het resultaat is veel groter: jij gaat voorbereid het nieuwe jaar in en kan in januari al direct de vruchten plukken.

Wat vonden anderen ervan?

Dankzij Karlijn voel ik me nu zelfverzekerd om mijn nieuwe diensten aan te gaan bieden. Ze heeft me enorm goed geholpen bij het ontwikkelen van mijn aanbod, pitchen en de verkoopgesprekken.

Wat ik zo fijn vind aan Karlijn als coach, is dat ze altijd goed doorvraagt. Ze zet altijd die extra mile, om ervoor te zorgen dat je na elk gesprek denkt ‘Yes, het doel van dit gesprek is 100% behaald’.
Carlijn Ottens
Carlijn Ottens
Salesfunnel strateeg
Voordat ik samen met Karlijn aan de slag ging was ik zoekende naar de doelgroep: met wie wil ik het liefst werken en hoe kom ik met dat soort klanten in contact?

Karlijn gaf me gouden tips over het vullen mijn portfolio en hoe ik op een leuke, laagdrempelige manier mijn doelgroep kan bereiken. We hebben samen een interieurpakket ontwikkeld waarmee ik kan doen waar ik het beste in ben én wat ik het allerleukste vind. Met resultaat: ik welk nu voor de klanten die ik het allerleukste vind!
Danique Koldenhof
Interieurontwerper

Interessant? 

Dan plan ik graag een gesprek met je in! Als je me in het onderstaande formulier wilt laten weten waar je tegenaan loopt en wat je graag wilt bereiken, kan ik bepalen of dit traject voor jou de beste optie is. 

Je hoort zo snel mogelijk van me!