Het Online Groeiversneller Summit interview met Karlijn Kwint

Het Online Groeiversneller Summit interview met Karlijn Kwint

Over 100% jezelf durven zijn, waarom zelfvertrouwen belangrijker is dan strategie en hoe je anderen inspireert met imperfectie.

HIGHLIGHTS

2 minuten: Waarom ‘het Groeiversneller Summit’? Wat betekent groei voor mij?

15 minuten: over mijn keus voor vrouwelijke sprekers

21 minuten: leer Karlijn kennen, waar word ik businesswise & privé gelukkig van?

29 minuten: waarom ik eerlijkheid zo belangrijk vind

38 minuten: de transformatie van een klant die me het meest is bijgebleven

45 minuten: mijn grootste transformatie in de afgelopen 4 jaar 

51 minuten: waarom imperfectie júíst kan bijdragen aan groei 

UNIEKE SUMMIT DEAL

Wil jij alle interviews op je gemak kunnen terugkijken EN de belangrijkste verhalen, tips en waarschuwingen + allerlei andere interessante en leuke artikelen, columns en tips teruglezen in een heerlijk business magazine?

Maak dan gebruik van de unieke summit deal: voor €47 ex BTW krijg je het magazine EN de complete videobundel!

Dat is nog niet alles: als jij nú het magazine koopt, maak je kans op 1 van de 5 coachsessies met mij. 2 uur, online of bij mij op kantoor, over het onderwerp dat jou zal helpen om keihard te groeien met je bedrijf.