Workshop

Het Roer Om

Je bent al een tijdje bezig met je onderneming. Toch heb je nog steeds het gevoel dat je ‘maar wat doet.’ Doe je nu echt dat waar je van droomde toen je startte met ondernemen? Je wéét eigenlijk wel dat er meer in jou en in je bedrijf zit, maar het komt er nog niet uit. Het moet groter, beter en leuker kunnen, maar hoe? Waar begin je?

Het antwoord is simpel: bij je productaanbod. Met je aanbod bepaal je wat je in de praktijk doet als ondernemer. Kies daarom dat wat jij het allerleukste vindt om te doen, waar je het allerbeste in bent, waar je de meeste voldoening uit haalt, waarmee je de leukste klanten het beste mee kunt helpen en waar je óók gewoon lekker mee gaat verdienen.

Om dit voor elkaar te krijgen gooien we in de workshop Het Roer Om ook letterlijk het roer om in je bedrijf, door je productaanbod flink te verbeteren. Dat kan betekenen dat er een volledig nieuw productaanbod ontstaat. Of het kan zijn dat je huidige aanbod blijft bestaan maar in een nieuw, sprankelend jasje wordt gehesen. Of wat dacht je van een combinatie? Je huidige aanbod aangevuld met frisse en spannende nieuwe elementen. Na de workshop Het Roer Om heb jij: 

  • een productaanbod waar jij én je ideale klant dolblij van worden;
  • de prijs voor dit aanbod bepaald;
  • een lijst met namen van potentiële klanten.

Wil jij weten hoe het groter, beter en leuker kan?

Het Roer Om is een workshop van 3,5 uur waarin je aan de slag gaat in een groep van maximaal 8 deelnemers. Tijdens deze workshop word je persoonlijk gecoacht door businesscoach Karlijn Kwint én kun je optimaal gebruikmaken van de kracht van de groep.

Na deze workshop heb jij een nieuw, uniek productaanbod van de hoogste kwaliteit ontwikkeld. We gaan niet voor het ‘uurtje-factuurtje’-verdienmodel, maar zetten een totaalpakket in elkaar waarmee jij je ideale klant op de állerbeste manier kunt helpen.

We pakken ook meteen het netwerkaspect van een workshop mee. Je netwerk uitbreiden is leuk en handig, maar je kunt er nog véél meer uit halen. Ik zorg ervoor dat je dankzij deze groep met een gerichte lijst met namen van potentiële klanten naar huis gaat, zodat je je nieuwe productaanbod direct kunt gaan verkopen!

Over mij

Mijn naam is Karlijn Kwint en ik ben oprichter van Vogelvrij Ondernemen. Ik help je om buiten de gestelde kaders te stappen en zelf te bepalen hoe je je leven en bedrijf inricht. Zelf word ik het gelukkigst van de momenten waarop er een lampje boven mijn hoofd begint te branden. Wanneer ik keuzes maak die 1000 procent goed voelen. Dat gun ik jou ook. Van die echte doorbraakmomentjes, waarop je denkt: “Holy shit, dit ga ik echt dóén!”

Neem de vrijheid om uit te zoeken en te doen wat je echt wilt. Wat wil jíj? Waar word jíj blij van? Ik laat je zien hoe het op jouw manier kan en hoe je direct in actie komt, zodat je snel de resultaten behaalt waar je van droomt.

Deze cursus is voor jou bedoeld, als:

Je weet dat er nog véél meer mogelijk is met je bedrijf en jij voelt je klaar om het serieus aan te pakken en flínk te groeien. Je weet dat het tijd is om het groter en slimmer aan te pakken, zodat je je klanten beter kan helpen en je zelf op een hoger niveau kan gaan ondernemen.

Praktisch

  • Datum: vrijdag 18 oktober
  • Tijd: 13:30-17:00 (inloop vanaf 13:15)
  • Prijs: 160,- exclusief btw
  • Je ontvangt een btw-factuur
  • Locatie: Utrecht, Maliebaan 45
Karlijn kwint

Ervaringen van anderen

Ik had al een goedlopend, groeiend bedrijf, maar ik miste diepgang en wilde graag meer uit mijn bedrijf halen. Mijn diensten zijn heel technisch en ik kwam er zelf niet uit hoe ik mijn werk menselijker kon maken. Ik bleef maar steken in de gedachte: ‘Ik wil meer, maar ik weet niet wat en hoe ik dat kan doen.’

Karlijn heeft me geholpen om duidelijk te krijgen wat ik belangrijk vind voor mezelf en voor mijn klanten. Hierdoor kreeg ik alles wat ik nodig had om een nieuwe dienst te ontwikkelen waarin ik meer kan betekenen voor mijn klanten.

Miranda Endhoven

Wat ik fijn vind aan Karlijn is dat ze écht kijkt naar jou als persoon. Ze biedt praktische ondernemershandvatten maar zonder te vervallen in clichés die je op de gemiddelde ondernemers blog leest.

Nynke Feenstra

Karlijn heeft mij helderheid en inzicht gegeven. Haar fijne, rustige begeleiding en oprechte interesse hebben me geholpen te ontdekken waar ik exact naartoe wil met mijn onderneming, en vooral ook hóé ik daar kan komen. Ik weet nu duidelijk welke stappen ik wil zetten, waardoor ik ook daadwerkelijk actie heb ondernomen!

Noreen Tatuhey