Winnen: feedback op jouw positionering

Een lading gratis business goodies is leuk, maar we weten allemaal dat het merendeel nooit gebruikt of bekeken wordt. Terwijl je niet voor niets hebt doorgeklikt naar mijn masterclass: jij wilt leren hoe je ervoor zorgt dat je online imago ervoor zorgt dat de leukste klanten als een blok voor je vallen. 

Ik heb iets leuks voor je: ik heb besloten dat ik 5 coachsessies gratis weggeef, bovenop deze masterclass. Daarvan weet ik zeker dat het niet op de plank blijft liggen maar echt gaat gebeuren 😜 dat betekent dat ik 5 ondernemers uitkies om een half uur lang met hen te sparren over hoe zij zich nog veel sterker kunnen positioneren. Ik doe vooraf mijn huiswerk, bekijk hoe je online aanwezigheid er op dit moment bijstaat en welke mogelijkheden ik voor je zie, en ga tijdens de sessie 30 minuten lang los met tips en inzichten. 

Het addertje onder het gras? Is er volgens mij niet, maar als ik na dat half uur denk dat ik je nog verder kan helpen zal ik je zeker vragen of je daar interesse in hebt. Zo nee: dan laten we het daarbij.

Ben jij benieuwd welke mogelijkheden ik voor jou zie en heb je wel zin in een lading concrete adviezen? Beantwoord dan de onderstaande vragen, en wie weet spreken we elkaar snel!

Lieve groet,
Karlijn Kwint