De Girl Next Door Marketing Methode

Soms lijkt het alsof je alleen maar succesvol kan worden als je jezelf positioneert als een superster. Glitterende pumps, sexy pakjes, een dikke laag make-up: best een leuk verkleedpartijtje, maar niet wie jij bent. 

Wil jij leren hoe je marketing doet door gewoon jezelf te zijn? Zonder de boel op te pompen, jezelf anders voor te doen dan je bent en gouden bergen te beloven? 

Voor jou voor 45 euro (ipv €95)!

(Nog geen idee waar het over gaat? Lees hieronder rustig verder)

Je hoeft het niet bont te maken om ervoor te zorgen dat mensen stoppen met scrollen en klant willen worden.

Wat je wél nodig hebt, is content waarin je heel dicht bij jezelf blijft. Maar ja, ‘gewoon jezelf zijn’ en ‘laten zien wat jou anders maakt dan anderen en waarom mensen voor jou moeten kiezen’ is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat?! Dát is waar je in deze cursus het antwoord op zal vinden.

In deze cursus ontdek je:

  • Hoe je je persoonlijkheid inzet als een marketingstrategie;

  • Hoe je ervoor zorgt dat potentiële klanten jou de beste optie vinden, ondanks al je concurrenten;

  • Hoe je je eigen ‘gewone’ verhaal onderscheidend en aantrekkelijk maakt;

  • Wat voor content je moet delen om de aandacht te trekken en mensen aan je te binden;

  • Wat er nu nog misgaat in je uitstraling – en hoe je het fixt.

Praktische info:

Het is een cursus van 6 modules met ieder 3-8 video’s van 3-8 minuten, waar je lekker doorheen kan bingen of die je juist per stuk kan bekijken wanneer je een gaatje in je agenda hebt. 

Elke video is volledig uitgeschreven voor iedereen de liever leest. Extra voordeel voor de kijkers: je hoeft geen aantekeningen te maken!

Je houdt minstens 1 jaar na aankoop toegang tot de cursus. Ik raad je aan ‘m direct te volgen zodat je het niet vergeet, maar je kan ‘m later dit jaar dus nog rustig terugkijken.

De investering is €45,- ex BTW.

Het zit allang in je. Tijd om het te laten zien.

Want je houdt je nog in. Waar of niet waar? In het echt ben je nog veel leuker en beter in je vak dan dat je anderen nu laat zien. Het is tijd dat de buitenwereld ziet wie jij echt bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt en niemand anders wilt dan jij. Juist omdat je zo lekker jezelf bent.

Mensen mogen weten wie jij bent en hoe het is om met jou te werken. Ze mogen de kans krijgen om stiekem een beetje verliefd op je te worden, zodat ze al hebben bedacht dat ze met je willen werken, voordat jij überhaupt weet dat zij bestaan.

Ja, je laat jezelf al zien, maar nog niet op zo’n manier dat mensen tijdens de kennismaking zo goed als direct klant willen worden. Ik zal je laten zien hoe wel. Het komt er simpelweg op neer dat nieuwe leads aanhaken op wie jíj bent. Dát is wat ik je ga leren.

De investering is €45,- ex BTW.

Waarom zou je het van mij aannemen?

Ik weet hoe het is om vol ongeloof naar je agenda en bankrekening te kijken omdat de klanten maar blíjven binnenstromen zonder dat je het gevoel hebt dat je echt iets bijzonders doet. Ik weet ook hoe frustrerend het is als dat je nog niet lukt, én ik weet hoe het voelt als je had – maar weer kwijtraakt.

Want dat is wat mij twee jaar geleden overkwam.

De (fantastische) methode die ik je in deze online cursus ga leren, die gebruikte ik al jaren zonder het heel bewust door te hebben. Daardoor had ik het ook maar half door toen ik ‘m losliet.

Dat deed ik niet eens expres: ik werd meegesleept in een gigantisch project waar ik onwijs enthousiast over was. Ik richtte me een paar maanden op iets anders, liet mijn gezicht amper zien en maakte me er niet druk om.

Tot de gevolgen ervan niet meer te ontkennen waren.

Mijn omzet ging elke maand harder achteruit, en mijn nieuwe plan ving me niet op. Integendeel: de resultaten waren ronduit teleurstellend. Misschien lagen mijn verwachtingen ook wel te hoog, maar dat maakt het niet minder pijnlijk.

En mijn simpele strategie die me al die jaren zo had gediend, die me tot ver over de ton had geholpen, die had ik compleet verwaarloost.

Dat was voor mij het moment om mijn succesvolle aanpak van voorheen eens goed onder de loep te nemen. Ik keek terug naar de afgelopen jaren en vogelde uit hoe het nou eigenlijk kwam dat ik al die tijd zó makkelijk klanten binnenhaalde.

En de uitkomst daarvan, dát is wat ik tijdens deze online cursus met je deel. Want zodra ik het zelf doorhad en weer ging doen, zat mijn bedrijf binnen 3 maanden weer op de rit. En die stijgende lijn ging de maanden daarna alleen maar verder omhoog!

Op deze manier is het aantrekken van nieuwe klanten geen uitdaging meer, maar een logisch en natuurlijk gevolg van wat je doet – terwijl je heel dicht bij jezelf blijft.

En hoe je dat concreet doet, dát leer je in de cursus.

Reken maar uit. Die €45 heb je met deze methode zo terugverdiend.