Start het bedrijf dat perfect
past bij jou en je ideale leven

Klaar voor de start

Wil jij je eigen bedrijf starten, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Hoe je duidelijk krijgt waar nou écht je passie ligt en hoe je precies daar een onderscheidend aanbod bij ontwikkeld?

Ik help aanstaande ondernemers aan een krachtige en succesvolle start van hun eigen bedrijf. Als starter zijn je grootste vijanden het ‘niet weten’ of ‘niet durven.’ Het gevolg is voor veel mensen dat er (te) weinig gebeurd, waardoor die onderneming niet of héél erg langzaam van de grond komt. Vaak missen er dan ook nog eens essentiële onderdelen. Denk aan het kennen en toepassen van je kernwaarden en missie, een lange termijn visie met concrete planning, een duidelijk beeld van je ideale klant, een goed doordacht verdienmodel en zo kan ik nog wel even doorgaan. Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen uit te zoeken!

Door middel van concrete opdrachten en verdiepende gesprekken geef ik je de focus, structuur en duidelijkheid die je nodig hebt om de juiste stappen te zetten en een succesvol bedrijf te starten. Daarbij ben ik de stok achter de deur om er voor te zorgen datje die stappen ook daadwerkelijk zet, hoe spannend ze ook zijn!

Mijn aanbod:

Een individueel coachingstraject van 3 à 4 maanden. We bespreken samen welke looptijd het beste bij jou past.

– Vijf coachingsessies van 2 uur, live of videobellen.
– Twee coachingsessies van 1 uur, telefonisch
– Eén coachingsessie van 5 uur, live
– Tussen de coaching door: begeleiding via de mail en whatsapp
– Zes e-books met ondersteunende theorie en oefeningen

Eerst wat meer van mij zien? Kijk dan mijn webinar In 4 stappen van loondienst naar doen wat je écht leuk vindt in je eigen bedrijf. Of scrol naar beneden en plan direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!