Karlijn biedt praktische ondernemershandvatten zonder te vervallen
in cliches die je op de gemiddelde ondernemers blog leest. - Nynke Feenstra

Klaar voor groei

Je hebt inmiddels een redelijke tot goedlopende business opgebouwd. Toch loop je al even rond met een uitgeblust ‘is dit het nou’-gevoel. Misschien ben je niet tevreden over de omzet die je draait, ben je toe aan een ander aanbod of passen jouw huidige klanten niet meer bij jou. Je wordt er in ieder geval niet meer gelukkig van.

Er moet iets veranderen.

Je weet diep vanbinnen heel zeker dat er meer inzit, maar weet niet goed hoe je dit concreet moet maken, wat jouw onderneming nu nodig heeft en welke stappen je moet zetten om snel tot grotere, betere en leukere resultaten te komen.

De vraag is dus: waar begin je? Hoe breng je die verandering teweeg?

Ik help je met mijn Klaar Voor Groei-traject. Na het doorlopen van dit coachingstraject heb jij:

 • Een productaanbod waar jij blij van wordt;
 • De leukste klanten waar je vol enthousiasme mee werkt;
 • Een stijgende lijn in de omzet die steady blijft groeien;
 • Een onderneming die past bij jou en die jouw ideale leven ondersteunt;
 • Het gevoel dat het zin heeft wat je doet en dat je écht van betekenis bent.

Klaar Voor Groei is een individueel coachingstraject van zes maanden waarin we samen aan de slag gaan. Niet eindeloos plannen bedenken, geen one size fits all, maar direct aan de slag met een persoonlijk actieplan! Dit is wat je kan verwachten:

 • Kick-off 1.0 (3 uur, face to face)

We beginnen met een live coachingsessie, waarin we direct de basis van jouw business versterken. Denk aan je aanbod, je doelgroep, je prijsbepaling, je strategie. Daar koppelen we een duidelijk actieplan aan om je bedrijf in een stroomversnelling te krijgen. Zo kun je meteen aan de slag, de boel omgooien en verbeteren. Inderdaad: actie, actie, ACTIE!

 • 5 coachingsessies (5 x 1 uur, telefonisch/Skype)

Nu hoor ik je denken: “…en daarna? Hoe blijf ik in die actiemodus?” Na de kick-off spreken we elkaar elke twee weken. Waar je ook tegenaan loopt, we pakken het samen aan: je zichtbaarheidsstrategie, het voeren van verkoopgesprekken, het ontwikkelen of verbeteren van je salesfunnel. Zo weet je op elk moment wat je actiepunten zijn, welke stappen je moet zetten en waar je op moet focussen om het resultaat te behalen waar je zo naar verlangt.

 • Kick-off 2.0 (3 uur, face to face)

Na deze eerste drie maanden is er al zoveel gebeurd, dat het tijd is voor versie 2.0 van jouw bedrijf. Het begint met een evaluatie: wat is er gebeurd, hoe wil je nu verder en met welke strategie ga je dit in stroomversnelling brengen? Vanuit hier kunnen we groter dromen, je aanbod naar een hoger niveau tillen en je eigen toekomstvisie verder uitdenken. Je gaat stappen zetten die je tijdens onze eerste kick-off sessie nog niet voor mogelijk had gehouden!

 • 5 coachingsessies (5 x 1 uur, telefonisch/Skype)

Ook na de tweede kick-off spreken we elkaar elke twee weken, zodat je onverstoord in de actiemodus blijft en constant gemotiveerd bent. In deze sessies zorgen we er samen voor dat jij precies weet wat je te doen staat om je doelen te bereiken en de nodige obstakels te overwinnen.

Praktisch

 • Duur: 6 maanden
 • 2 face-to-facesessie op locatie (2 x 3 uur)
 • 2 x 5 begeleidingsessies (telefonisch of via Skype, 1 uur per sessie)
 • 4000,- exclusief btw (betalen in termijnen mogelijk)

Interessant? 

Dan plan ik graag een gesprek met je in! Als je me in het onderstaande formulier wilt laten weten waar je tegenaan loopt en wat je graag wilt bereiken, kan ik bepalen of dit traject voor jou de beste optie is. 

Je hoort zo snel mogelijk van me!

Ervaringen van anderen

Door het coachingsgesprek met Karlijn heb ik geleerd hoe ontzettend belangrijk en waardevol het is om juist al in de startersfase van je onderneming goede begeleiding te krijgen. Karlijn is hier een kei in. Ze gaat mee in jouw gedachtestroom en haalt naar boven wat je nu écht wilt, maar niet aan jezelf durft toe te geven. Dit allemaal op een hele toegankelijke manier, waardoor je het gevoel hebt dat je met iemand praat die je al jaren kent.
Fallon
Branding & design
Dankzij Karlijn weet ik nu precies wat echte coaching inhoudt en ben ik me bewust van waar Karlijn mij in kan ondersteunen in mijn ontwikkeling. Karlijn is een coach bij wie ik rust en ruimte ervaar. Ik kan bij haar terecht als ik ergens op vastloop of tegen aan loop, waar zij mij nieuwe inzichten kan bieden en mij dus kan ondersteunen in mijn ontwikkeling, niet alleen als ondernemer maar ook als persoon.
Ellen
Content strateeg
Karlijn wist me binnen een kwartier te helpen met een lastige keuze waar ik voor stond. Ik twijfelde over een aantal stappen die ik graag met mijn onderneming wilde zetten, maar waar ik me nog niet zelfverzekerd genoeg voor voelde. Karlijn heeft mij geholpen om deze situaties vanuit verschillende invalshoeken te bekijken waardoor ik de keuze toch kon maken, zonder dat zij me iets oplegde of de keus voor mij maakte.
Sharon
Jurist