Heb jij je basis staan, komt er maandelijks steady omzet binnen en ben je nu klaar om die omzet te verdubbelen?

In mijn audioreeks van 5x 10 minuten neem ik je mee door de belangrijkste onderwerpen om aan te werken zodat je resultaten verdubbelen. De audioreeks ontvang je straks direct in je mailbox. 

Deze audioreeks is een cadeautje voor mijn mailinglijst, dus hierna ontvang je ook wekelijks mijn beste business tips, inzichten en inspiratie om je business nog verder te laten groeien! Liever niet? Je kan je natuurlijk altijd uitschrijven voor mijn mails.

Ik weet nog dat ik maandelijks zo’n €2000,- omzet per maand draaide, andere ondernemers met gemak de €10.000 zag aantikken en dacht: hoe kóm ik daar? Hoe dóén mensen dit? Ik schakelde hulp in, ontdekte wat ik moest doen en een paar maanden later had ik het zelf ook voor elkaar.

Dit verhaal heb je natuurlijk al vaker gehoord, maar bij jou is het nog (steeds) niet gelukt.

Meestal gevolgd door de promotie van een gratis webinar of duur coachtraject met de belofte dat dát ervoor zal zorgen dat jij het ook voor elkaar krijgt. Ik weet het: ik heb in jouw schoenen gestaan. En ik ken de troep die online rondgaat, waardoor je er eigenlijk niet meer in gelooft. Maar ik ken óók de andere kant van het verhaal, want voor mij heeft het wél gewerkt.

En dat is wat ik wil dat deze audio reeks voor jou is: datgeen dat eindelijk wél werkt. Ik deel de állerbelangrijkste zaken waar ik met élke coachklant induik in hun reis van 2, 3, 4, 5.000,- naar de 6, 8, 10, 12, 15.000,-

Een hoop nullen en een hoop verschillende getallen, want iedereen heeft een ander startpunt en een ander doel, maar allemaal ging het om een groei waar je (ik, in ieder geval) U tegen zegt.

In deze 5 afleveringen ontdek je...

Het zijn 5 afleveringen van ± 10 minuten, waarin ik direct to the point kom en mijn belangrijkste inzichten en lessen met je deel. Jij bepaalt of je ze er in één keer doorheen binged of dat je er lekker één per dag aanzet – wat voor jou werkt. Maar langer dan 5 dagen zou ik er niet over doen, want je wilt NU die groei in je bedrijf. Toch?!

Phyllis Winkens
Phyllis WinkensJurist & businesscoach
Lees verder
Ik heb Karlijn als een heel erg fijne coach ervaren. Ze denkt met je mee en laat je ook goed nadenken over je eigen gedachten. Het belangrijkste inzicht is voor mij geweest dat ik veel meer ben gaan geloven in mijzelf en mijn kwaliteiten: dat iedereen eigen kwaliteiten bezit en dat juist datgene wat jou zo natuurlijk afgaat, voor klanten heel erg waardevol mag zijn. Ik heb mijn hele bedrijf omgegooid toen ik begon met het traject bij Karlijn. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar door onze samenwerking kreeg ik het vertrouwen om het daadwerkelijk te gaan doen. Ze heeft mij begeleid bij het uitwerken van mijn aanbod en het in de markt zetten daarvan. Met effect: ik ging van maanden met een omzet <€ 2.000 naar consistente minimale verviervoudiging en als klapper een maand van € 15.000 (gefactureerde bedragen) 🙂 Ik zou het anderen zeker aanraden om met haar te gaan werken. Dankjewel Karlijn!
Marjolein Snieder
Marjolein SniederDiversiteit & Inclusie Consultant
Lees verder
Wat ben ik blij geweest met Karlijn als Business Coach! Ik was een klein jaartje bezig, had de basis redelijk staan, maar Karlijn heeft me geholpen om dit naar het volgende niveau te tillen. Tijdens het Klaar voor Groeitraject is mijn jaaromzet verviervoudigd! Karlijn heeft mij enorm geholpen met het opbouwen van mijn zelfvertrouwen en had altijd praktisch advies om te helpen bij mijn business uitdagingen. Zo hebben we samen mijn nieuwe aanbod vormgegeven, marktonderzoek gedaan en mijn sales skills flink opgepoetst. De combinatie van de online academie, de coaching sessies, het continue digitale contact en de live dagen was een hele fijne opzet. Zo was Karlijn altijd bereikbaar om vragen te stellen, frustraties te uiten of advies te vragen. Ze was mijn coach en mijn collega. Absoluut een aanrader!

Weten hoe jij je maandomzet verdubbelt? Download hier de audioreeks!