Yes, gelukt – de eerste aflevering van De Girl Next Door Business Boost is NU onderweg naar je mailbox!

Zorgen jouw teksten er al voor dat mensen stoppen met scrollen, reageren en klant willen worden? Of valt dat stiekem vies tegen?

Sterke teksten zijn dé manier om online de aandacht te trekken van je doelgroep, en als je weet waar mensen goed op reageren is het niet eens zo moeilijk.

Content marketing is met stipt de belangrijkste strategie in mijn bedrijf. Mijn posts en mails zorgen ervoor dat mensen me leren kennen, leuk vinden, vertrouwen en klant willen worden.

Wil jij ook weten hoe je teksten schrijft waarmee je dit bereikt? Volg dan mijn masterclass! Ik vertel je in 1 uur en 11 minuten precies hoe ik het aanpak en hoe jíj het kan aanpakken.

Wat je moet weten:

  • Je krijgt direct na aankoop een mail met een linkje naar de masterclass
  • De masterclass duurt 1 uur en 11 minuten
  • Het is een combinatie van concrete, praktische tips & voorbeeld-casussen van mijn eigen teksten en waarom die zo goed werken
  • Je hebt 1 jaar (12 maanden) toegang 
  • De masterclass kost 12,- ex btw (14,52 incl)

Het is genoeg om 'gewoon jezelf' te zijn, maar je moet het wel laten zien

Maar wát laat je dan zien? Wat is ‘goed genoeg’, ‘boeiend genoeg’ en levert ook echt resultaat op? 

Ik vertel precies hoe mijn schrijfproces in elkaar zit, hoe ik op ideeën kom voor teksten die mensen raken en voor engagement zorgen, én bespreek twee van mijn teksten om je haarfijn uit te leggen wat ik daarin doe dat zo goed werkt.

Hi! Ik ben Karlijn Kwint,

En als businesscoach werk ik met ondernemers die ‘zichzelf’ moeten zien te verkopen, als dienstverlener, maar bij wie het bedrijf nog niet zo lekker loopt als ze zouden willen. Ik help hen met praktische stappen om hun bedrijf te laten groeien én help ze scherp te krijgen wat hen aantrekkelijk en uitzonderlijk maakt en hoe ze precies dát laten zien in hun marketing en communicatie.

Als ondernemer hebben we de vrijheid om onze eigen weg te volgen, zonder regeltjes van een baas. Maar die eigen weg vinden, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik help je om te ontdekken welke manier van werken & ondernemen het beste voor jou werkt, zodat je de resultaten haalt waar je van droomt én er volop van geniet.

En in deze masterclass doe ik dat door je te helpen met je teksten.

Hoe zorg je ervoor dat mensen stoppen met scrollen, reageren op je post of je mail én jou ook nog eens bovenaan hun verlanglijstje zetten om mee te werken? Hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen al die andere ondernemers met sterke teksten?

Dát is waar ik je in deze masterclass alles over vertel.