Yes, gelukt – de eerste aflevering van De Girl Next Door Business Boost is NU onderweg naar je mailbox!

Daarnaast wil ik je heel graag uitnodigen voor iets onwijs leuks:

Mijn business & netwerk event: Opvallen in de Massa

(juist ook als girl next door-type!)

Zelf ga ik het liefst elke maand naar een business event. Inspirerende masterclasses volgen, business ideeën bedenken die ik zonder de inspiratie van die dag nóóit had bedacht, bekende gezichten eindelijk eens offline ontmoeten en/of me omringen met allerlei mensen van buiten mijn ‘bubbel’ – er is níks vergelijkbaars dat me dit type inspiratie en energie geeft.

En dat gevoel deel ik ook heel graag met jou. Daarom organiseer ik donderdag 18 april mijn eigen business event: inhoudelijk inspirerend en dé plek om je te omringen met fantastisch leuke ondernemers!

Wat je moet weten:

  • Het is op donderdag 18 april, 13:30-18:00
  • Ik geef een inhoudelijke masterclass over personal branding & positionering
  • Jij kan urenlang relaxt netwerken met tientallen inspirerende ondernemers – fijne sfeer gegarandeerd
  • Locatie: Den Haag, Haags Hoog. Goed bereikbaar met ov én auto!
  • Inclusief de lekkerste hapjes & drankjes 
  • Je ticket kost 85,- ex btw. 

Het is genoeg om 'gewoon jezelf' te zijn, maar je moet het wel laten zien

Daarom deel ik deze middag nieuwe inzichten op het gebied van personal branding & positionering, zodat je ontdekt wat jíj kan doen om ervoor te zorgen dat je Opvalt In De Massa. Niet door jezelf te overschreeuwen, maar juist door gewoon lekker jezelf te zijn, en dát te laten zien.

En daarnaast kan ik nu al niet wachten om tijdens de borrel samen te proosten, borrelen, kletsen, brainstormen en onze nieuwste businessbuddies en klanten tegen het lijf te lopen.

Het programma op 18 april:

13:30-14:00 inloop & netwerken

14:00-14:45 masterclass deel I

14:45-15:15 pauze & netwerken

15:15-16:00 masterclass deel II

16:00-18:00 netwerkborrel 🥂

Dit is wat deelnemers over mijn vorige business event zeiden: 

Mok Heijmerkink
Mok HeijmerkinkVan Webbouwen aan de Keukentafel
Lees verder
Ik vond het event heel waardevol én ook heel erg gezellig. Ik heb allemaal leuke gesprekken gevoerd met ondernemers met dezelfde waarden als ik. Namelijk ondernemen vanuit verbinding met het doel om mooie dingen de wereld in te zetten. Het was zo van: "Ja, ja, precies, dat wil ik ook. Ja, ja, precies, dat vind ik ook." Dat is uplifting en gewoon heel erg leuk. En van daaruit heb ik moole nieuwe contacten gekregen om mee samen te werken om elkaar te versterken hierin.
Amber de Jongh
Amber de JonghVan Ambytious, culinaire fotografie
Lees verder
Dit was by far de leukste business borrel waar ik ben geweest, ik hoop enorm dat je dit vaker gaat doen! Iedereen had duidelijk dezelfde instelling: gezellig andere ondernemers ontmoeten zonder alleen maar te willen verkopen. ledereen stond open voor een praatje. Soms over wat voor werk ze deden soms over geheel andere onderwerpen. De middag vloog voorbij en met energie ging ik naar huis. Ik kijk uit naar het volgende netwerkfeestje, want zo voelde het ook, als een feestje!

Hi! Ik ben Karlijn Kwint,

En als businesscoach werk ik met ondernemers die ‘zichzelf’ moeten zien te verkopen, als dienstverlener, maar bij wie het bedrijf nog niet zo lekker loopt als ze zouden willen. Ik help hen met praktische stappen om hun bedrijf te laten groeien én help ze scherp te krijgen wat hen aantrekkelijk en uitzonderlijk maakt en hoe ze precies dát laten zien in hun marketing en communicatie.

Als ondernemer hebben we de vrijheid om onze eigen weg te volgen, zonder regeltjes van een baas. Maar die eigen weg vinden, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik help je om te ontdekken welke manier van werken & ondernemen het beste voor jou werkt, zodat je de resultaten haalt waar je van droomt én er volop van geniet.

Op 18 april doe ik dat door in de masterclass in te gaan op de volgende vragen:

  • Hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen al die andere ondernemers met een soortgelijk aanbod?
  • Hoe zorg je ervoor dat de leukste klanten voor JOU kiezen?
  • Hoe doe je dit allemaal op een manier waardoor je heel dicht bij jezelf blijft?


Want dat is wat ik voor je wil en waar ik je de 18e handvatten voor geef: ondernemen en keihard groeien op de manier die bij jóú past.